Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Volkswagen tényleg ennyivel...

A Volkswagen tényleg ennyivel lejebb adott a minőségből?

Figyelt kérdés

A főnököm vett egy új Passatot, röviddel a megjelenése után.

De, állandóan szidja.Azt mondja, motorikusan jó, de jó pár 20 ezrest már otthagyott a szervízben, mivel gyenge minőségű az elektronika.

Olvastam egy cikket a Totalcaron is, a főnök autójának ugyanezek a problémái.

Hasonló gondokkal küzd a főnök autója is, egyes helyeken rossz minőségű az összeszerelés nem teljesen pontosan az illesztések, nem "németes".

Egyes heyeken pedig olyan roszminőságű a fém (zár), hogy 1 évesen rozsdásodik.

2016. jún. 20. 09:00
 1/3 anonim ***** válasza:
40%

lehet, hogy török összeszerelés...ez a bosszújuk..

ez nem vicc, nekem volt olyan, a szervízben tudtam meg, hogy az összeszerelés hibája...akkor tanulgatták..

a VW-nek nagyon nem érdeke, hogy akár egy vevője is rossz minőséget kapjon...sőt, egyik autógyárnak sem..

valami más áll a háttérben...szerintem a gyár nyomozza, és talán tudják is a hiba okát.

2016. jún. 20. 09:32
 2/3 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem egyre jobb. Hihetetlen, hogy milyen apróságokra odafigyelnek.

Én használtan vettem az enyémet, az előző tulaj azt mondta, hogy direkt olyat kért, amit Németországban raktak össze. Ez alapján lehet nem mindegy, hogy hol szerelték össze.

2016. jún. 20. 09:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Dehogyis, már szinte Audi lett belőle. A mai cikket meg inkább hagyjuk... Amivel baj van a VW-nél, az a szervíz, azt hiszem, ha zsír új VW-t vennék, akkor sem vinném márkaszervízbe.
2016. jún. 20. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!