Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Létezik fogyás súlyveszteség...

Létezik fogyás súlyveszteség "nélkül"?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

3 hónap edzés van eddig mögöttem, 95 kg-ról indultam, ma 93 kg vagyok.

Nem vagyok a kilók megszállottja, de ez meglepett. A ruháimon, öveimen szemmel látható a változás, tehát biztosan adtam le bőven zsírt. Többnyire súlyzós edzéseket végzek, heti 1 kardióm van. Lehetséges, hogy fogyás közben sikerült annyi izmot magamra szedni ami miatt tartom a súlyomat? (Étkezésre odafigyelek.)

2022. jún. 29. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:
80%

Igen, az izom térfogatra kisebb, súlyra nagyobb mint a zsír, szóval igen, izmosodsz, szép munka!

Ha akarsz szálkásodni is, akkor a súlyzós edzések végére tegyél be 15-20 perc kardiót még.

2022. jún. 29. 15:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Valóban meglehet, hogy izmosodtál, viszont ez csak akkor lehetséges, ha tényleg mindent jól csináltál. Regeneráció, táplálkozás, edzés.

"Ha akarsz szálkásodni is, akkor a súlyzós edzések végére tegyél be 15-20 perc kardiót még."

Ebben nem feltétlen értek egyet, mert szálkásításkor is el lehet hagyni a kardiót. Sőt, igazából a lényeg az, hogy megtaláld az a kalóriamennyiséget, amivel +mozgás nélkül is egészségesen fogysz.

Ne azért mozogjunk, hogy lefogyjunk..

2022. jún. 29. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!