Van olyan haverod, aki mindig jó kedvvel megy le edzeni a savasra rohadt shakerének a társaságában annak a tudatával, hogy egy év alatt semmit se fejlődött, mert annyi a napi kalóriabevitele, mint a 10 éves húgának az ebédje?
Figyelt kérdés
2022. jún. 22. 20:21
3/10 anonim válasza:
Nem. Nekem olyan haverom van, aki még azt is irigyli és folyamatosan figyeli, aki mindig jó kedvvel megy le edzeni a savasra rohadt shakerének a társaságában annak a tudatával, hogy egy év alatt semmit se fejlődött, mert annyi a napi kalóriabevitele, mint a 10 éves húgának az ebédje.
4/10 anonim válasza:
Inkább irigyelni lehet a kitartását a Csávónak!
Lehet hogy fogyni akar,nem izmot építeni
5/10 anonim válasza:
Nekem legalább vannak haverjaim.
6/10 anonim válasza:
bárcsak a rohadt kalóriák miatt nem fejlődnének a haverjaim. simán csak azért nem fejlődnek mert az edzésük nulla.
7/10 anonim válasza:
Nekem olyan haverom van aki össze-vissza zabál és azt hiszi h ettől fejlődni fog. Közben meg úgy néz ki mint egy malac de azt hiszi magáról h izmos és még keménynek is gondolja magát. Azokat meg lenézi akik tartanak egy diétát és ki is néznek valahogy. Nála az a férfias ha jó nagy zsíros kötözött sonka karod van, nulla tónussal, jókora has, meg zsírcsöcs. Nem is tud összeszedni egy vállalható csajt…
8/10 anonim válasza:
Ilyen haverom nincs, viszont van pár ilyen agyalágyult ismerősöm. A legviccesebb hogy nincsenek 70 kilósak, de full izmosnak hiszik magukat, és bizonygatni próbálják, hogy mennyire kemények, mindezt úgy, hogy fognak két böszme nagy kézisúlyzót és üvöltve "CCCCCCCCHÖÖ!", bevörösödött fejjel, derékból belerántva csinálnak karonként 3-4 bicepszhúzást, utána természetesen odab@$$zák a földhöz a súlyzókat.🤣🤣🤣🤣
Másik kedvencem, mikor 50 kilóval nyomnak fekve, amire nagyon büszkék, mert tavaly nyáron még csak 45 kg ment, szintén ordítva, bevörösödött fejjel belenyomnak kettőt, a harmadikat meg már úgy kell lerángatni róluk.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
9/10 anonim válasza:
minden álmom olyan "haver", aki szemtől szembe jópofizik, a hátam mögött meg mint egy sunyi kutya, ilyeneket ugat.
10/10 anonim válasza:
Nekem nincs haverom, egy olyan csak visszafogna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!