Első nap a konditeremben?
Szerintem nézegess neten gyakorlatokat helyes kivitelezéssel, vannak fent videók mindenről, kezdő edzéstervek.
A személyi edzők fizetősek, nem fognak figyelni téged max megmutatja mire jó a gép.
Felénk 6-8ezer egy edzés.
Találj magadnak egy edző partnert ketten tudjátok motiválni is egymást.
Bpn élek voltam 3-4 helyen teremben is, láttam elég érdekes gyakorlatokat.. Újhegyi primefit ahol van vagy 8 személyi edző, és mellette helytelen kivitelezett gyakorlatot hajtottak végre, vagy Dunakanyar hátas felhúzás, és egy szót sem szóltak.
Ilyet szól: "A konditeremben elvileg van 1 személyi edző, akinek a segítségét ingyen lehet használni"🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Te a Holdon élsz, báttya? Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen. Csak egy jó tanács: a személyi edző nem azért van ott, hogy a te kérdéseidre válaszoljon ingyé, és ha épp vendég van nála, eközben pedig neked eszedbe jutna odamenni hozzá, olyan okos kérdésekkel, hogy a guggolástól, vagy a fekvenyomástól lesz-e nagyobb bicepszed, nagyon nem fog neked örülni.
Nem kell ahhoz az edzőhöz bejelntkezni? Ha nem, és csak term3edző akkor nem fog a nulláról levezényelni neked egy edzést. Arra van hogy ha egy egy gélet nem tudsz használni akkor megmutassa
Terembe meg felkészülten menj, nezz ki a neten gyakorlatokat es azokat csinald
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!