Szerinted az mennyire helyes, ha valaki a konditerem öltözőjéből meztelen megy a tusolóba, nem derék köré csavart törölközővel, vagy gatyában?
Figyelt kérdés
konditerem, edzőterem, meztelen2022. máj. 29. 08:58
1/9 anonim válasza:
Kit érdekel? Se homoszexuális, se homofób nem vagyok. Innentől engem ez nem tud érdekelni. Én törölközőben megyek, más nem. Rendben.
2/9 anonim válasza:
Én is így megyek uszodában
Nincs benne semmi
Férfiak ne szegyenlődködjenek egymáselőtt ugyan az van mindenkinek
Régen tesi öltözőben se csináltunk ebből problémát
A következő osztály már ott öltözött amíg mi zuhanyoztunk
4/9 anonim válasza:
Mindenki úgy ahogy neki tetszik.
5/9 anonim válasza:
Vannak szabályok. Vagy ha erre nem gondoltak, hozni kell.
6/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen természetes, hogy meztelenül megy be bárki is az öltözőből a tusolóba.
7/9 anonim válasza:
Ha az öltözőből nyílik a zuhanyzó, akkor teljesen természetes, hogy valaki pucéran jön-megy az öltöző és a zuhanyzó között. Csak férfiak vannak a férfi öltözőben, nincs mit szégyellni, azért van külön az öltöző, hogy ne legyen gond a meztelenkedésből. Sokkal kényelmesebb, mint a törölközővel kínlódni...
8/9 anonim válasza:
Elég gusztustalan a tiszta törölközőt zuhanyzás előtt az izzadt testhez érinteni.
9/9 anonim válasza:
Akit érdekel a téma külön is beszélhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!