Szerintetek? tobbi lent!
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy esztétikailag konkrétan kifejezetten ronda mell genetikám van, kiszúrja a szemet, és arra gondoltam hogy, talán úgy lehetne valamit is javítani az összképen ha más izomcsoportokra jobban fókuszálok mint a mellre... és egy kicsit "hanyagolom"2022. jún. 7. 17:56
1/8 anonim válasza:
Ebben semmi logika nincs, de te tudod. Hajrá!
2/8 anonim válasza:
ez elég logikátlan
ha hanyagolod még rosszabb lesz szerintem
3/8 A kérdező kommentje:
miért? akkor mi lenne a logikus?:D
2022. jún. 7. 18:34
4/8 anonim válasza:
Edzeni, táplálkozni, türelemmel lenni, és így eljutni odáig, hogy legyen egy értékelhető melled, és kihozd a genetikádból a legtöbbet. Mindenki számára ez lenne a logikus.
5/8 anonim válasza:
A formáján nem tudsz változtatni, az olyan amilyen, úgy kell elfogadni. Sokaknak nincs szép kerek, telt mellizmuk és nem azért mert rosszul edzenek rá hanem egyszerűen alapból rossz a formája, tapadása. Ez genetikán múlik, nincs olyan gyakorlat amivel meg tudod változtatni a formáját.
6/8 anonim válasza:
Pont hogy még inkább rá kell edzened. A szar genetikán is lehet kozmetikázni elég izomtömeggel. Nekem pl olyan a mellizmom hogy középen nem ér össze, ez a genetika. De sokat edzem, és azt veszem észre hogy azért egyre kisebb az a rés a mellem között.
8/8 anonim válasza:
Elég tré a gondolkodásmeneted tesa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!