Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Minden edzőteremben üvölt a zene?

Minden edzőteremben üvölt a zene?

Figyelt kérdés

Elmentem egy edzőterembe, de csak szaunázni. Gondoltam arra hogy ha jó lesz, akkor lehet beiratkozom edzésre is. Az öltözőben is szólt ilyen idegesítő tuctuc zene, a szaunában sem lehetett relaxálni, meg legfeljebb 70 fok ha volt, melegedőnek jó.

Mennyire általános az edzőtermekben a hangos zene? Én a saját zenémet szeretném legfeljebb hallgatni fülhallgatóval.

2022. jún. 5. 23:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Igen a legtöbb ilyen..

Elég fura lenne ha csend lenne szerintem.

2022. jún. 6. 00:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Ennek mi értelme? Ha betenném a fülest, akkor hallanám mindkettőt és csak még nagyobb hangzavar lenne. Ti hogy tudjátok elviselni, ha nem ilyen a zenei ízlésetek?
2022. jún. 6. 00:21
 3/12 anonim ***** válasza:
52%

Halgass nemzeti rockot fülesben, mint a kemények.😅

Pl.: Vádló Bitófák - Október 15

2022. jún. 6. 00:30
 4/12 anonim ***** válasza:

Igazából magam sem tudom,szerintem hogy zenére jobban megy az edzés...

Engem is zavar ha túlságosan feltekerik,és így az ember a saját hangját sem hallja (például ha a kliensnek edzést tartasz)

2022. jún. 6. 00:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat jelent a zene az edzésen, legalábbis nekem, brutális energiát tud adni ha jókor hallgatok pont jót. Csak bringázni szoktam így, erre értem az edzést.
2022. jún. 6. 00:58
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Ezért szeretem a kis termeket, ott max a rádió .egy normál hangerőn és mellette a fülesem elnyomja trljesen, csak a daját zenémet hallom.
2022. jún. 6. 01:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Minden konditeremben megy a zene. Össze se tudnám számolni, hogy életem során hány konditeremben edzettem már, de olyan teremben még sosem voltam, ahol ne ment volna valamilyen muzsika. Viszont olyan teremben sem voltam még, ahol olyan hangosan üvöltött volna a hangszóró, hogy fülhallgató mellett halljam. Azért szerintem full kakaón nagyon ritka az a terem, ahol nyomatják a zenét. Én simán tudom pörgetni fülhallgatóval a podcastokat, nem zavar bele a kinti hang. Ne a kínaiban vegyél fülest 500 forintért, és akkor szerintem nem lesz gond.

Engem jobban idegesít az, amikor a gyökerek azt hiszik, hogy bárkit is érdekelnek, aztán néhányan a terem egyik végéből a másikba elkezdenek ordibálni egymásnak, és így beszélik meg, hogy mi volt tegnap a foci meccsen, mi történt az asszonnyal, mi baja az autónak, és hasonlók. Na az jobban felcsesz, mint a zene, de a fülhallgató erre is gyógyír.

2022. jún. 6. 08:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha nem valami bazári, pár ezer forintos fullhallgatod van akkor nem fog beszűrődni a teremben hallható zene.
2022. jún. 6. 23:07
 9/12 anonim ***** válasza:
John Reedbe jártam amíg homegymre nem váltottam, ott a legrosszabb a helyzet. Csúcsidőben este konkrétan füksiketítő hangerőn mentek legalja faludiszkó-szintű tuctuczenék, fülessel is alig lehetett elnyomni a beszélgetést meg el lehetett felejteni, ordítani kellett egymással hogy értsük ki mit mond.
2022. jún. 7. 09:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Korabban nagyobb termekbe jartam, meg ha hazaugrom anyuhoz videkre, akkor ott is nagyterembe jarok. Ezekben bombol a zene. Jelnleg egy kis csaladiasba jarok, ott nem olyan hangos. Hangosabb, ha a fiatal recis kiscsaj van. De hasznalok mindig zajszuros fulest.

L

2022. jún. 7. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!