A gurtni tartós eszköz?
Figyelt kérdés
Biotech usas gurtnit rendeltem 1800 ért láttam hogy van 9 ezerért is de mi a különbség? Tönkre tudnak ezek menni?2022. máj. 26. 11:46
1/4 anonim válasza:
Pont a használhatósága, a teherbírása, a minősége és a strapálhatósága. A bioteches szart felejtsd el, anno középhaladóként is pár hónap alatt megettem egyet.
2/4 anonim válasza:
Nekem ilyen 3 ezresekbol mar 2 elszakadt 1-2 ev alatt. A mostani 8-9 ezer. Kenyelmesebb es ezerszer strapabirobb
3/4 anonim válasza:
Gyengék, szakadnak, inkább használsz magnéziát és akkor a markod is erősödik.
4/4 anonim válasza:
A testepitok nem azert hasznalnak gurtnit mert nem megy anelkul hanem mert celzottan edzenek. Hat edzesnek szamit, sokan csak reszlegest huznak h a hajlito se kapcsolodjon be. A fogas, alkar, bicepsz erositese se cel ilyenkor.. arra van kulon gyakorlat. A poweresek meg mas tema
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!