Tolódzkodás nem fér be? Ha mást nem, akkor a csigás keresztezés helyére, bár egyébként az is egy teljesen jó push gyakorlat.
2022. máj. 23. 16:42
2/10 anonim válasza:
ez sok
20sorozatnál/hét ne legyen több
2022. máj. 23. 18:05
3/10 anonim válasza:
én pl csinálok 5sorozat fekvenyomást meg 4sorozat ferdepados tárogatást vagy kézisúlyzós nyomás aztán csókolom.
ezt meg csinálom heti 2x, bőven elég szépen fejlődök.
2022. máj. 23. 18:07
4/10 anonim válasza:
Szerintem egy picit sok, én meghagynék 2 gyakorlatot és maximum a típusokat rotálnám.
2022. máj. 23. 18:07
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor vegyem ki a csigát? Kár lenne mert eléggé szeretem azt a gyakorlatot. Én kicsit kevésnek érezném, ha csak a kétféle fekvenyomást csinálnám.
2022. máj. 23. 18:12
6/10 anonim válasza:
Nem egy naturál erőemelőt ismerek, aki a rudas fekvenyomáson és a tolódzkodáson kívül semmi mást nem csinál célzottan mellre, aztán sok kokszos megirigyelné azt a pectoralist.
2022. máj. 23. 18:16
7/10 anonim válasza:
Ha heti 2x mellezel, akkor szerintem sok. Csigás keresztezést úgy ahogy van kihagynám.
Fekvenyomás +1 szabadsúlyos gyakorlat, akár váltogatva is azt a +1 gyakorlatot, hogy egyszer ferdepados nyomás, köv. edzésen tárogatás, aztán áthúzás.
2022. máj. 23. 18:17
8/10 A kérdező kommentje:
Okés, kiveszem a csigás keresztezést. 20 sorozat összesen egy héten akkor bőven elég?
2022. máj. 23. 18:35
9/10 anonim válasza:
Szerintem elég, ha rendesen csinálod az alkalmanként 10 sorozatot akkor az bőven elég a fejlődéshez. Több sorozat nem egyenlő jobb fejlődéssel
2022. máj. 23. 18:57
10/10 anonim válasza:
32 sorozat!? Az qurva sok. Ne hogy azt hidd h minél több gyakorlatot vagy sorozatot csinálsz annál jobban fejlődsz. Sőt, ez túledzéshez vezet és hanyatlik a fejlődés. Vagy egyszer dolgozz mellre 4 gyakorlattal, 4 sorozattal ami ugye összesen 16 sorozat. Vagy ha mindenképp 2x akarod megedzeni akkor az egyik edzésen 3, a következőn 2 gyakorlat és úgy 20 sorozat lesz összesen ami bőven elég, sokak szerint még az is sok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!