Edzés után használjátok a kondi termi zuhanyzót?
Figyelt kérdés
Ahogy én észre vettem nálunk nem sokan használják a zuhanyzót rajtam kívül, hogy tudja valaki az izzadságban úszó testére rá venni az utcai ruhát és abba haza menni?2022. máj. 20. 17:55
1/12 anonim válasza:
Nem. Nemvagyok izzados fajta es 5p setara lakok a konditol
3/12 anonim válasza:
Én az edzés végén kb. 15 percet nyújtok, addig nagyjából leszáradok.
Sajnos egyszer egy termi zuhanyzóban elkaptam egy nagyon makacs lábgombát, hónapokba telt megszabadulni tőle, azóta inkább otthon fürdök, ott tuti nincs...
4/12 anonim válasza:
Én is 5 percre lakom és eleve edzős szettben megyek le. Így utána nem kell az utcai ruhát rávennem az utcai ruhát az izzadt testemre.
5/12 anonim válasza:
En nem, mert szar zuhanyzo van nalunk, nem szeretek mutogani masoknak…
6/12 anonim válasza:
Meg nem lakok messzire, otthon siman letusolok
7/12 anonim válasza:
Én minden edzés után letusolok nem szeretem izzadt testre visszavenni a ruhát, meg felfrissülés is. Nem értem aki nem zuhanyozik le? Akinek van kedve a témáról beszélgetni írhat.
9/12 anonim válasza:
Aki eleve edző cuccban megy le az tok oké, de aki nem és utána úgy vissza öltözik izzadtan, az elég igénytelen.
10/12 A kérdező kommentje:
Pont erre gondoltam én is
2022. máj. 23. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!