Egy Iron Biby fizikumot felépíteni a nulláról mennyi idő lenne?mag nekem is meglenne a 65-ös kar, 180kg testsúly mellett?
Nézegettem pár erőemelő,strongman képeit.Hozzám talán ő állna a legközelebb magasság miatt, vagy talán Eddie Hall.
Ha most még a saját súlyos edzéseknél tartok, fekvőtámaszok, 5-10 kg egykezes bicepszre megy,felülések,hátsó támaszos pumpálós tolódzkodás megy,akkor mennyi idő lenne ha elmennék kondiba és kőkeményen nekiállnék edzeni, erőemelő és testépítő edzés vegyesen?
Napi 1 kg csirkemell kéne minimum?Rizs mellé egy kg?
5-6 év év alat meglehetne ezt a formát közelíteni erőben,testtömegben?
18F
Edzés után mikor éhes voltam, volt hogy elmentünk haverokkal pizzázni, de csak a felét tudom egyszerre megenni az XXl pizzáknak.
Annak is örülnék ha csak ilyen fizikum felét elérném pár év edzéssel.
Ha ehhez tud valaki edzéstervet vagy hogy miket egyek,kiegészítőkből mi kell akkor már nagyon jó lenne.
Fizikum másik felét utána már önfejlesztéssel megtudnám oldani.
Célom hogy valami haza strongman versenyen felálljak dobogóra.
Nem álmodni szeretnék róla, hanem tenni érte hogy így nézzek ki.
Ő is volt gyerek, néztem róla képeket, kicsi sovány gyerekecske volt.Aztán valamit csinált, és akkora lett mint a ház.
Én is szeretnék ilyen erős lenni, edzéstől.
Ezért írtam ki ide a kérdést, hátha lesz aki tud segíteni erőemelő edzésben.
180cm 64kg 18F vagyok.
30 éves koromra nekem is meglehetne a 150kg testsúly 50-60cm kar, és majdnem ilyen erő?
Ha 10 évet leedzek fanatikusan erőemelőként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!