Mi ez a csodagyakorlat, amit sokan tolnak a teremben? Valami guggolás/felhúzás féle.
Igazából nekem egy rosszul kivitelezett romanian deadliftnek tűnik, de az is lehet, hogy ez egy valós gyakorlat, csak én nem ismerem.
Képzeljetek el egy romaninan deadliftet guggolással összekombózva. Az egyén fog egy rudat maga előtt leengedve és megcsinál egy fél guggolást (vízszintesig nem megy le) úgy, hogy a rudat közelíti a földhöz.
Csodagyakorlat...🤣🤣🤣🤣🤣Gratulálok!
Gondolom valami 20 éves kiscsávó, nagyon menő youtube, vagy tiktok csatornáján láttad, ezt a mindenre is jó gyakorlatot.😂😂😂😂
Szerintem ez az aminek látszik. El***ott deadlift 😂
A sok okos meg eltanulta egymástól hogyan kell szarul csinálni .
Igen, úgy tűnik, valóban egy eltolt deadlift lesz, mert úgy látom, itt az oldalon sincs róla senkinek ötlete.
És valóban egymástól tanulják valószínűleg, mert egyszer elkezdte csinálni valaki, utána egyre többen átvették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!