Lakatos Brendon féle izomzatot mennyire lenne nehéz elérni?Hány év edzés kellene hozzá?
Figyelt kérdés
Tiktokon futottam bele ebbe a netes celebbe.Látom hogy keményen edz.Egy átlagos férfinek mennyi idő volna egy ilyen fizikum, nem a 0-ról, otthon fél év fekvőtámasz,bicepsz edzés ment futással, zsákolással(box).
20F
2022. máj. 5. 14:46
1/8 anonim válasza:
5 év faipari segédmunka, heti minimum 50 órában
mellé kreatin mehet ha bevállalós vagy, akkor 4 év alatt is összejöhet
én a futást nem ajánlom, izmos lesz tőle a lábad, az miért jó?
2/8 A kérdező kommentje:
Futást azért csináltam mert az egyik boxoló ismerősöm mondta hogy lesz tőle az állóképességem és gyorsan dinamikusan tudok majd tempót ütni.
2022. máj. 5. 14:54
4/8 A kérdező kommentje:
Eres a karja,azt közel 50 cm.
Örülnék egy ilyen formának csak nem tudom milyen edzés kell hozzá,mert most is keményen edzek
2022. máj. 5. 19:30
6/8 anonim válasza:
Azert komoly a csávó 😄 Kis edzegetessel, semennyire se tudatos evéssel, olyan formában volt, mint mások soha, kemény tudatos munkával se. 😄
7/8 anonim válasza:
A sötét bőrűeknek jó a genetikájuk nagyon.
8/8 anonim válasza:
Ez gyakorlatilag semmi. Nincs 50es karja, még 40 sem. Nem vagyok sem túl izmos, sem száraz, de a karom nagyobb. Szerintem ha elkezded hamar túl is léped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!