Lakatos Brendon hogy hozta ezt a formát naturalban jo etrend es konditermi edzes hiányában?
2021. ápr. 3. 20:10
1/10 anonim válasza:
Vagy danabol vagy oxymetholon, börtönbe ilyen formát hozni, még cucc mellett is elismerésre méltó.
2/10 anonim válasza:
Naturál, jó vicc :D Költői túlzással megszúrnád egy tűvel kifolyna 10l víz. Nem a formát fikázom, csak hogy nagyon nem naturál ez.
Fogalmam sincs abban a börtönben mi a szabály, de van olyan hely ahol heti többször lehet használni a konditermet. Kaját meg akár lophatnak is a "csicskák" adagjából vagy lefizetik a konyhást és dupla adagot kapnak, nem tudom hogyan működnek ezek a dolgok, csak 1-2 olvasott sztori alapján gondolom, de biztos vannak megoldások.
3/10 anonim válasza:
Ez nem naturál, látszik hogy fel van fújva.
4/10 anonim válasza:
Börtönbe hogy jutnak hozzá egyáltalán szteroidokhoz?
6/10 anonim válasza:
Valami olcsó szemes cucc, tiszta víz az ember. Az nem is drága.
7/10 A kérdező kommentje:
Régen egyszerű volt szemes cuccokat bejuttatni, de ma már nagyobb a szigor. Unokabatyam börtönben van, onnan tudom.
2021. ápr. 3. 23:55
9/10 anonim válasza:
Miert lett mindenki lepontozva?:D
10/10 anonim válasza:
Én is lecsavartam pár évet a sitten, én nem koxoltam de gyúrtam, és a sok pihenés miatt tudtam regenerálódni, nőttem mint a gomba, mindenki azt hitte koxolok. Amúgy sokan ették bent a szemes cuccot, csomagban, valami kajába rejtve simán bemegy, ahogy az alkohol is konzervdobozban pl. De ez a féreg egy kis koxos kocsog, hogy dogolne meg tátott szájjal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!