Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Keresem azt a lányt/nőt, aki...

Keresem azt a lányt/nőt, aki szívesen nézne velem Lakatos Brendon videókat?

Figyelt kérdés
28 éves egyetemet végzett férfi vagyok. A munkahelyemen komoly vagyok, ezért a szabadidőmet szívesen tölteném olyannal, akivel jókat lehet nevetni, hülyéskedni (ja és persze szexelni). Magamról annyit, hogy nem vagyok érzelmi degenerált, anyagilag független vagyok, és megvan minden fogam, szerintem pusztán ennyivel az itteniek 99%át meg is ugrottam.
2021. dec. 18. 11:21
 1/7 anonim válasza:
Attól, hogy nem vagy érzelmi degenerált, lehetsz még egy töketlen gnóm. Üdv: egy érzelmi degenerált.
2021. dec. 18. 12:09
 2/7 anonim válasza:

Illetve lenéző paraszt is, az 1%nak képzeli magát, aki mindenkinél jobb, itt keres nőt dugásra, és Lakatos Brandont akar nézni.

Igazán kellemes társaság lehet.

2021. dec. 18. 12:10
 3/7 anonim válasza:

Huha micsoda kiemelkedő dolgok, hogy anyagilag független vagy és meg van minden fogad.

Ahogy elnézem értelmes is vagy.

Sok sikert, hogy meg találd GyK-n életed szerelmét.

Nem értem az ilyen embereket. Ennyire reményvesztettek lennének, hogy már itt próbálnak random ismerkedni?

2021. dec. 18. 12:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és hetente vágom a körmeimet.
2021. dec. 18. 13:09
 5/7 anonim válasza:
Ha fürdesz is naponta, akkor igazi főnyeremény vagy;)
2021. dec. 18. 13:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak két naponta. Páros napokon fürdés, páratlanokon dezodor. Elbuktam ;(
2021. dec. 18. 15:11
 7/7 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
2021. dec. 18. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!