Miért ilyen gyenge fos a karom? Miért nem érzem évek óta?
91kg vagyok, és inkább az erőemelés a főbb profilom, 640-es összetettel. Mindenem szépen fejlődik erőben is és izomban is, kivéve a karom. Zsírosan is csak 38cm, szárazon meg 37. Kezd elég hülyén kinézni.
Egy nagyon fontos probléma amiről én is tudok hogy közrejátszik ebben az az izomérzet. Egyáltalán nem érzem a karomon lévő izmokat, se a bicepszet, se a tricepszet. Ha kis súllyal, ha nagy súllyal csinálom. Csak kinyújtom és behajlítom a karom. Évek óta szenvedek ettől, és semmilyen megoldást nem találtam rá eddig.
Pár éve mikor még volt edzőm akkor nem érdekelt annyira ez, így nem beszéltem róla. Vele sajnos egy nézeteltérés miatt megszakadt a kapcsolat, és jó ideje nem tudom elérni.
Személyi edzőnél is voltam, de nem igazán elégedtem meg a munkájukkal, úgy érzem, hogy nem veszik komolyan a problémámat, és nem is vált be amit javasoltak. De ha valaki tud egy tapasztaltan jó személyi edzőt akkor szívesen fogadom a javaslatot.
Kicsit hihetetlen, mert nekem 36-os karom volt, mikor elkezdtem edzeni, akkor voltam olyan 70 kiló körül.
Melyik városban laksz? Az edző miatt kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!