Hogy csináljam?
Szeretnék edzeni, de sajnos ahol lakom onnan messze van kondi, és nem sikerülne sokszor el járnom oda.
Itthon Szeretnék edzeni, de nem tudom hogy kéne bele
Edző gépet milyet ajánlotok? Lehetőleg kis helyen el fér és hasznos.
Étkezés? Étrend kiegészítő?
Hogy kezdjek bele?
Inkább fenékre szeretnék edzeni meg hasra.
Nem vagyok túlsúlyos vékony alkat vagyok.
Köszönöm választ előre is!
22/N
Kedves Huszonkettőperenbetű! Edző gépet semmilyet nem ajánlunk számodra. Étkezés tekintetében szükséged van egy célnak megfelelő, kiegyensúlyozott étrendre. Edzés tekintetében ha abban gondolkodsz, hogy kiválasztasz két testrészt, a többit meg csak ímmel-ámmal edzenéd, akkor esélyed nincs a fejlődésre. Éppen ezért legyen egyénre szabott, progresszív edzésterved. Otthoni körülmények között ez a saját testsúlyos edzés (calisthenics, street workout) keretében lesz megvalósítható.
Járd végig az utat, csalódj, legyenek kudarcaid, aztán rájössz, hogy információ, tanulmányok, szakmai podcastok nélkül nem fogsz egyről a kettőre jutni. Másik opció, hogy felkeresel egy jó személyi edzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!