Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha most nekiállok fekvőzni,meg...

Ha most nekiállok fekvőzni,meg otthon karra emelgetni komoly súlyokat 2 és fél hónap alatt mennyi izmot tudok felszedni ilyen kemény edzéssel?

Figyelt kérdés
18F
2022. ápr. 19. 10:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Annyira kicseszett krindzs amikor próbál ez a szefós trollkodni úgy, hogy a humorérzéke egy kőboomer alkoholista gyári melós szintjén van
2022. ápr. 19. 13:50
 12/14 anonim ***** válasza:
19%
Hagyjad a kreatint kérdező, először az kajádat tedd rendbe. Ebben tud neked segíteni egy személyi edző. Csak ne olyat keress fel, aki a nagy záróvizsgáján elért a 100-ból 7 pontot, olyan tehetséges, mert sajna ismerek ilyet, mégis edző az illető.
2022. ápr. 19. 14:33
 13/14 anonim ***** válasza:
86%
Csóró már csak kommentben tudja kiélni ezt a tápkiegészítős fétisét, mert ha kérdésbe írja ki, akkor törlik vagy átrakják. Én sajnálom őt amúgy. Azért ez egy emberi tragédia, amikor már tényleg csak annyi marad, hogy egy pár ember által látogatott, ezer éves oldal utolsó kis kategóriában variálod szerepjátékból a személyiségeidet.
2022. ápr. 19. 16:31
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Élwtemben nem ettem kreatint, mégis felszedtem 14 kiló izmot.

Izmot a jól összeállított megfelelő intenzitású edzéstervvel lehet felszedni, nem porokkal. Azok max rövidtávon segítenwk.

A fekvő meg amit csinálni fogsz nagy eséllyel szabálytalan is lesz és nem tudod annyi ideig csinálni hogy normális fejlődést elérj

2022. ápr. 19. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!