Lábtoló és guggolás nélkül lehet nagy comb izmot építeni?
Lábtoló nincs a teremben? Ezer éve nem voltam olyan teremben, ahol ne lett volna, de mindegy, nekem nem hiányozna, csak érdekes.
A rudas guggolást miért vagy képtelen kivitelezni? Mi a probléma? A hack gépet még megértem, kötött mozgáspálya, 10-ből 7 embernek nem optimális, de a rudas guggolás miért okoz problémát?
Egyébként meg nyilván ott a felhúzás, a kitörés, a lábnyújtó, a lábhajlító, a combközelítő, a combtávolító, de a guggolás MOZGÁSMINTÁJA nélkül nem valószínű, hogy jó combizmokat tudsz építeni, pláne naturálon. Ráadásul ha a guggolás ennyire nem megy, akkor jó eséllyel az előbb felsorolt gyakorlatok közül egy csomó nem fog.
Pedig a lábfeszitő gépet ha rendesen megpakolom járni is alig tudok az elkövetkező pár napban. Tényleg nem ér semmit?
Rudas gugolasal az a bajom , hogy a mozgás tartomány alsó felén "butwinkelek" ami elvileg sérülés veszélyes a csípőre nézve.
A buttwink nem minden esetben sérülésveszélyes. A guggolásban nem olyan egyszerű lesérülni, mint ahogy azt sokan gondolják. Ha szar a technika, akkor nyilván könnyű, de egy minimális buttwinktől még senkinek nem lett gerincsérve.
Ráadásul a buttwinken, a hajlékonyságon és a mobilitáson könnyen lehet dolgozni. Feküdj rá egy kicsit a nyújtásokra, a gyógytornára, meg nyilván a helyes guggoló technikára, aztán pár hét/hónap alatt meg is van a szabályos kivitelezés.
"Pedig a lábfeszitő gépet ha rendesen megpakolom járni is alig tudok az elkövetkező pár napban."
Ha adok a kezedbe egy sörös dobozt, és megkérlek, hogy tarts ki oldalra, nyújtott karral, vízszintesen addig, amíg bírod. Az elkövetkező pár napban mozgatni se fogod tudni a karod az izomláztól, mégsem leszel ettől izmos.
A lábfeszítő gép szerintem károsabb, mint a buttwink. Ettől függetlenül ha valaki kiegészítőnek használja, akkor tőlem használja. Én kezdő korom óta nem lábaztam gépeken, de ízlések és pofonok. Viszont a guggolás mozgásmintája nélkül tényleg nem fogsz tudni olyan sok mindent kihozni a combodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!