Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó személyi edzőt ajánlanátok...

Jó személyi edzőt ajánlanátok Debrecenben?

Figyelt kérdés

Lehetőleg egy adott környéken: Kossuth tér-Kossuth utca--Csapó utca vonzáskörzetében :)

Korábban edzettem, egyedül is, edzővel is, de egy olyan élethelyzetem kerekedett, ami miatt nem tudtam aktívan sportolni.

Szeretném, ha valóban jó szakembert ajánlanátok, aki tényleg érti a dolgát, és nem valami féléves gyorstalpalón végzett tavaly, online. :D

Jó lenne nem lerokkanni :D Nem vagyok nagyon szervizigényes, csak lecsökkent a motivációm, és kellene valaki, aki felébreszti :)

N

2022. ápr. 12. 09:56
 1/2 anonim ***** válasza:

"nem valami féléves gyorstalpalón végzett tavaly, online"

Hidd el nem ezen múlik,lehet aki ilyet végzett( vagy nem végzett) sokkal többet tud,és jobb fizikuma van mint aki a TF-en végzett évek alatt, vagy valami csodaképzésen sztár edző.

Jó nyilván rengeteg köztük a selejt és az is igaz hogy az is papirt kaphat aki semmit se tud gyakorlatból ez 90% ban igaz az összes képzőre.

Amúgy már nincs félévnél hosszabb képzés.

Na de kérdésedre a válasz: én javaslom hogy ezt a debrecenbe hallottam nevű Facebook csoportba tedd ki.

Esetleg a G4be el lehet nézni...

2022. ápr. 12. 19:48
 2/2 anonim válasza:
keresd Demkó Bencét fb-n. olcsó és érti a dolgát
2023. márc. 29. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!