Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudtok Debrecenben egy igazán...

Tudtok Debrecenben egy igazán jó és kedves személyi edzőt aki tényleg támogat? ★

Figyelt kérdés

15 éves múltam és fogyni szeretnék 1 hónap alatt min 10 kilót.

Úgy 20 ezer ft körül /1hónap hogy minden egyes nap kb 1-2órát

Lehetőleg nő legyen de ammugy lényegtelen

15/L

2014. jún. 9. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:
10 kg egy hónap alatt szinte lehetetlen fogyni. Azt maximum egy stimulánsal lehetne elérni.
2014. jún. 9. 10:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Szerintem nem lehetetlen mert akin sok a felesleg az 5 kilót egyből lead aztán jön a többi öt kiló 4 hét alatt napi 2 óra mozgással és egészséges kaja

De ammugy nem ez volt a kérdés :-)

2014. jún. 9. 10:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

10 kilót tényleg lehetetlen leadni egy hónap alatt hacsak nem extrém az elhízás (100 kg +)

Amíg nem vagy tisztaban az alapokkal addig ne gyarts elméleteket mert a saját tested rovására mehet.

Ezt csak azért írom nehogy elkeseredj mert nem érted el a sajat magad által kitűzött lehetetlen célt...

2014. jún. 9. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Amúgy meg feleslegey naponta 1-2 órát. Minek?

Ad egy étrendet amit betartasz és mellé futsz,bicajozol heti 4-5x.

Ehhez nem kell folyamatosan edző..

Ha leadtad a felesleget kezdj el kondizni hogy formas legyél,az edző oda kell.

2014. jún. 9. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:

2-3 hónap alatt fogyhatsz maximum 10kg-ot, ha minden

klappol.

Nincs olyan személyi edző, aki havi 20 ezerért naponta edzést tart neked 1-2 órában. Általában 2-3 ezer szokott lenni egy óra hossza.

Azt sem tudom, hogy minek akarsz te mindennap edzeni?

Súlyzós vagy más ellenálláson alapuló edzésből neked elég heti háromszor egy óra.

Az aerob edzésekhez, mint amilyen a kocogás, (szoba)biciklizés, elipszis tréner... meg minek személyi edző? Azt lesse egy órán keresztül, hogy tekered a szobabiciklit?

Ha ennyire nem értesz az edzéshez, akkor elképzelem, hogy mit jelenthet számodra az "egészséges" táplálkozás!

Mert nem gyümölcsjoghurtot és müzliszeletet!

2014. jún. 9. 11:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Oké

Ammugy 5 kg fogytam 2hét alatt

Es 73 kg vagyok :/

Amúgy én azt hittem hogy ha napi szinten mozgog és egészségesen eszek akkor lefogyok 7-9 kg :p

2014. jún. 9. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!