Debrecenben tudtok olyan személyi edzőt, aki a bérlet árán felül havi 25 ezerért heti legalább 4, de akár 5 edzést is tart?
Figyelt kérdés
Tudom ez nem sok. Tudom milyen árak vannak, tudom, a tudást meg kell fizetni. Le tudom vezetni mennyire jön így ki neki 1 óra. Szóval kérem ezeket a kommenteket mellozni, mert olyat én is tudok aki listaára nézve nem vallal.
Egy jo ideje már edzek, es nem vagyok túl szervizigenyes, de igenylem a felugyeletet és h valaki hajtson. Azt nem bánom ha velem egyidoben mást is edz, ha amikor korrigálni kell, akkor megteszi.
Köszönöm szépen!
2021. jún. 7. 15:26
1/1 anonim válasza:
Ha nem bánod hogy edzz mással melletted, akivel rendesen foglalkozik, akkor miért nem keresel fel a termekben személyi edzőket személyesen vagy online és kérdezed meg őket hogy plusz mellékkeresetként ezt bevállalná-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!