Ha tartok egy deload hetet, úgy értve hogy semmit sem edzek, utána egyből mehetek az előtte használt súllyokra vagy kell még egy hét pluszba felvezetésnek ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 20:02
A kérdező szavazást indított:
Kell még utána is egy hét
Lehet egyből menni a régi súlyokra
8 szavazat
1/6 anonim válasza:
Mehet egyből. Sokaknak jobban is megy egy deload után.
2/6 anonim válasza:
Mehet egybol. De nem kell feltetlenul nullara redukalni az edzest. Csinalhatsz laza atmozgato edzest. Vagy fel ora light cardio stb.
3/6 anonim válasza:
Nekem is jobban megy deload után, szóval mehetnek a régi súlyok.
4/6 anonim válasza:
Én eddig azt hittem, hogy a deload héten ugyanúgy van edzés, csak 10-15 netán 20%-kal kisebb súlyokkal.
5/6 A kérdező kommentje:
#2 #4
Igaz, csak most úgy érzem jó lenne egy hét teljes szünet, mert mostanában kicsit túlhajtottam magam. Persze mellette mozgok meg stb. nem csak fekszek. Rendes deload hetet kb 1,5-2 havonta tartok ahol ugyanúgy edzek csak visszavéve kicsit.
Egyébként köszi a válaszokat 👍
2022. ápr. 12. 10:14
6/6 anonim válasza:
En a helyedben kitolnám akkor 2 hetre.
1 hét semmi
2.hét a szokásos deloaddal kezdeném.50%volumen visszavéttel.
Azon az 1 heten semmi se múlik es a fokozatosság nem egy hátrány+ugye a deloadnak nem csak pihentető szerepe van hanem az izmok újboli erzékenységének az előhívása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!