Milyen edzésformát ajánlatok nagy hasra?
A kalóriadeficittel. Keress rá a fogalomra, ez az egyetlen gyakorlat, ami beválik.
Ha pedig a hasadon kívül más testrészed is érdekel, akkor nem egy vagy két kiemelt csodagyakorlatot kell csinálgatni. Kell egy konkrét, egyénre szabott súlyzós edzésterv és egy célnak megfelelő étrend. Enélkül a kettő nélkül nehéz lesz bármin érdemben változtatni.
Köszi a válaszokat!
Nem teszek cukrot semmibe, alkohol évente 2 sör, meki nulla, pizza nagyon ritkán. Persze, még így is többet eszek mint kellene, azt elismerem.
"Nem teszek cukrot semmibe, alkohol évente 2 sör, meki nulla, pizza nagyon ritkán. Persze, még így is többet eszek mint kellene, azt elismerem."
Nem bántásnak szántam
Valószínűleg genetikailag is oda hízol először, így onnan megy le legutoljára a zsír. Én is ilyen vagyok sajnos
"Ha egy 500-600 kalóriás deficitben vagy tartósan"
Igazából 2018-ban 94kg voltam, akkor elkezdtem diétázni+egy kicsit mozogni, akkor hirtelen lementem 92-re, onnantól diétáztam így lementem 82-re, viszont újabban megint 84 körül vagyok. 181cm magas vagyok amúgy, de nem vagyok izmos.
Ez az 500-600 kalória elég durván hangzik... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!