Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon bután fogok kinézni ha...

Nagyon bután fogok kinézni ha így folytatom?

Figyelt kérdés

Heti 3 szor edzek. De elég csekély időt és energiát tudok ráfordítani a sportra.

3 gyakorlatot szoktam csak végezni. Fekvenyomás 5x10-12 sorozattal. Egyenes rúddal vállból nyomás fej mögött, 3x10 és bicepszezés egyenes rúddal 5x10-12.

Tudom ez elég gyatra. De jelenleg ennyire futja itthoni körülményekkel.

Nem tudom, hogy mivel egészíthetném ki az edzésemet, vagy hogyan osszam be, hogy alkalmanként 1 órába beleférjek kb, heti 3 szor.

Látom magamon a fejlődést, nől a mellem, nől a karom. De most meg már elkezdtem aggódni, hogy ebből normális test így nem lesz. Bár a vastag kar az feledteti a nagy belet, de valami módosítás lehet kellene.

Valaki nem ismer olyan oldalt ahol vannak olyan edzéstervek amik otthon, alap eszközökkel végezhetőek? Van fekvenyomópadom, egyenes rudam, súlyok. Meg 2 darab kézi súlyzó.

Az a baj, hogy én csak olyan terveket találtam aminek legalább fele olyan volt amihez konditermi felszerelésre van szükség.

2022. ápr. 4. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne nyomj vállból rúddal fej mögött! Nálunk valaki így törte ki a vállát! Mellkasról kell nyomni elölről!!

Egy idő után furán fogsz kinézni hát és láb nélkül. Hátra tudsz csinálni húzódzkodást, döntött törzsű evezést és fűrészelést (egykezessel). Ezekből valamelyiket mindenképp csináld. Lábra keret nélkül nehéz edzeni, de kéne. Azonkívül felhúzás, az nagyon alap. Anélkül sose leszel erős, max jól nézel ki.

2022. ápr. 4. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Teljes testes edzés

Heti 3 szor.

Google..

2022. ápr. 5. 08:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Hátadat tudod úgy edzeni hogy rátérdelsz a padra egyik kezeddel megtámasztod magad , másik kezeddel meg egykezes súlyzókkal felhúzásokat csinálsz.

3-4 sorozat nem elég nagyobb súllyal? az nem tartana annyi ideig

2022. ápr. 5. 09:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert csak ennyit csinalsz ha vannak sulyzoid? Siman tudnal rendesen edzeni. Ez igy aranytalan.. Fej mogott am kb mar senki nem nyom.. eleg vall gyilkos.
2022. ápr. 5. 11:09
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi.

Pillangóra hogyan edzhetnék még?

2022. ápr. 5. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha már 3 gyakorlat, akkor az legyen a fekvenyomás, guggolás, felhúzás. Ez a 3 átmozgatja a tested összes izmát szinte.
2022. ápr. 5. 14:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Pillango? Szeles hatizomra gondolsz? 🤨 Huzockodas, evezesek. Kicsit olvasgass a temaban mert igy nincs sok ertelme nekiallni ha alap dolgokat se tudsz
2022. ápr. 5. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!