Milyen rugós expandert szabad megvenni?
Mert nem akarok bóvlit venni és itt van ugyan az a fénykép ugyan azzal a termékkel az egyik boltban 15e a másikban 1800ft . Mi ez az átverés? [link]
☺ Köszi utolsó hogy megmondtad a tutit☺ Akkor azt is elárulhatnád hogy hajtom végre súlyzóval azt a gyakorlatot amit csak expanderrel lehetséges. Tudod a két eszköz között az a különbség hogy egyikre a gravitáció folyamatosan a talaj felé mutató húzóerőt fejt ki ,a másikra viszont ez az erővektor nem hat tehát pl ha szkandergyakorlatot akarok ülve végezni akkor azt csak expanderrel tudok , arról nem is beszélve hogy gyenge a hátam ,nem is mozgathatnám vízszintes irányba a súlyzókat magam előtt hiszen az megint a gerincemet csavarja ki és nem a szkanderban résztvevő izmokra korlátozódik.
Ráadásul nem vagyok milliomos hogy súlyzókat vegyek , félelmetes hogy mennyibe kerülnek azok a tömör vasdarabok ☺
Szia!
Én is rugós expandert használok. Sok régi erősember/testépítő használta, illetve könyveket/rövid útmutatókat is írtak róla, pl: Alfred Danks, Reg Park, John Grimek, Syd Devis, Sandow, Joe Bonomo stb.
A gumis expandert én sem ajánlom. Nekem is volt, elêrt a gumi, és majdnem arconvert. A rugós az igazi!
Ugyan az általad linkelteket nem ismerem, az enyêm az Auchanból van. 5 leszedhető rugó van rajta, és nekem nagyon bevált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!