Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » V alakot el lehet érni feszité...

V alakot el lehet érni feszités nélkül?

Figyelt kérdés

10 hónapja edzek kb és van egy egész jó kis V formám de csak pozolas közben ha mellem kinyomon a két kezem és vállam oldal irányba ki húzom és feszitem a széles hátizmot.

Ha csak simán logatom magam mellet a kezeim akkor olyan egyenes a felső testem mint egy deszka szinte egy vonalban van a vállam és a csípőm.

Ez normális naturalként? Vagy ez ilyen genetikai testalkati dolog?

2022. márc. 25. 16:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Fő, hogy te nagy szakember vagy és látatlanban tudod, hogy ki, mit csinál a teremben.

2022. márc. 26. 13:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Én kb 6-7 hónapja edzek és feljött 8kg, ami azt mondanám nagyjából izom, mert a testzsírom maradt ugyanannyi talán még kevesebb is lett egy picit. Igaz magas vagyok, és elég könnyen "hízok". Szóval a 10kg izom egy kicsit jobb genetikával és úgy hogy minden nagyjából rendben van szerintem lehetséges.
2022. márc. 30. 18:11
 13/14 anonim ***** válasza:
powebuilder az nagyon hiteles forrás xd
2022. márc. 31. 06:06
 14/14 anonim ***** válasza:

12

6-7 hónap alatt az életben nem szedsz fel 8 kg szín izmot. Van ott zsír, bekötött víz is bőven, meg tele vannak a glikogén raktáraid

Ha MINDEN klappol, akkor naturálban első évben 1,5-2,5kg szín izom vízionálható racionálisan, csodagenetikával 3-4kg.

(itt most a felszedett izomról beszélek, nem magáról a felszedett tömegről)

Kicsit vicces lenne mondjuk ha évente 10 kg izmot rántana fel egy átlag ember natúr vonalon

2022. márc. 31. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!