V alakot el lehet érni feszités nélkül?
10 hónapja edzek kb és van egy egész jó kis V formám de csak pozolas közben ha mellem kinyomon a két kezem és vállam oldal irányba ki húzom és feszitem a széles hátizmot.
Ha csak simán logatom magam mellet a kezeim akkor olyan egyenes a felső testem mint egy deszka szinte egy vonalban van a vállam és a csípőm.
Ez normális naturalként? Vagy ez ilyen genetikai testalkati dolog?
"de 1 év után ha megfelelően edzel és táplálkozol, akkor feljön annyi izomtömeg (kb 10kg),"
Kiskegyed?
#1:
10 kg izom, egy év alatt... Mesélj még!🤣
Esetleg ha koxol az illető.
"10 kg izom, egy év alatt"
Azért ez érdekes kérdés, mert ha egy edzettlen, de jó genetikájú illető nekiáll egy kemény, 4000 kcal-os bulking-nek, szerintem nem lehetetlen. Keressetek rá a "newbie gain" jelenségre.
Bírom az ilyen csapj fel egy képet töki, aztán közben lehetsz vagy 70kg, de legalább "kockás a hasam" és kemény vagyok. :D
Egy több éve edző gyúrós képe láttán biztos beigazolódna, hogy fel lehet-e szedni 10kg izmot 1 év alatt, igaz?
Ajánlom, hogy inkább olvass egy keveset. Attól, hogy te nem tudtál ilyen ütemben fejlődni, az nem zárja ki azt, hogy más is képtelen rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!