Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » V alakot el lehet érni feszité...

V alakot el lehet érni feszités nélkül?

Figyelt kérdés

10 hónapja edzek kb és van egy egész jó kis V formám de csak pozolas közben ha mellem kinyomon a két kezem és vállam oldal irányba ki húzom és feszitem a széles hátizmot.

Ha csak simán logatom magam mellet a kezeim akkor olyan egyenes a felső testem mint egy deszka szinte egy vonalban van a vállam és a csípőm.

Ez normális naturalként? Vagy ez ilyen genetikai testalkati dolog?

2022. márc. 25. 16:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
9%
Nyilván a genetikától is függ, de 1 év után azért már látszódnia kéne alapból is a V alaknak. Persze nem olyan szinten, mint aki 10-20 éve edz, de 1 év után ha megfelelően edzel és táplálkozol, akkor feljön annyi izomtömeg (kb 10kg), hogy látszódjon pózolás nélkül is.
2022. márc. 25. 17:07
 2/14 anonim ***** válasza:
És mi értelme? Úgy értem, minek? 😀 Mert gondolom, kellene valami magyarázatnak lenni, hogy miért akarsz V alakkal közlekedni az utcán.
2022. márc. 25. 17:58
 3/14 anonim ***** válasza:
68%

"de 1 év után ha megfelelően edzel és táplálkozol, akkor feljön annyi izomtömeg (kb 10kg),"

Kiskegyed?

2022. márc. 25. 18:05
 4/14 anonim ***** válasza:
10kg izom nem fog 1 év alatt feljönni 🤣
2022. márc. 25. 21:47
 5/14 anonim ***** válasza:

#1:

10 kg izom, egy év alatt... Mesélj még!🤣

Esetleg ha koxol az illető.

2022. márc. 26. 07:52
 6/14 A kérdező kommentje:
Mert rohadt jól néz ki?🤔
2022. márc. 26. 10:23
 7/14 anonim ***** válasza:

"10 kg izom, egy év alatt"

Azért ez érdekes kérdés, mert ha egy edzettlen, de jó genetikájú illető nekiáll egy kemény, 4000 kcal-os bulking-nek, szerintem nem lehetetlen. Keressetek rá a "newbie gain" jelenségre.

2022. márc. 26. 10:48
 8/14 anonim ***** válasza:
30%
#4 #5 Attól, hogy ti nem értetek a sporthoz, vagy szarul edzetek és alig ment fel izom, attól még igenis 1 év alatt 10kg izom hozható naturálban, de akkor nem a telót kell nyomkodni és kényelmesen tingli-tanglizni izolációs gyakorlatokkal. :)
2022. márc. 26. 11:18
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

xdddd

csapj fel egy képet töki

2022. márc. 26. 11:42
 10/14 anonim ***** válasza:
52%

Bírom az ilyen csapj fel egy képet töki, aztán közben lehetsz vagy 70kg, de legalább "kockás a hasam" és kemény vagyok. :D

Egy több éve edző gyúrós képe láttán biztos beigazolódna, hogy fel lehet-e szedni 10kg izmot 1 év alatt, igaz?

Ajánlom, hogy inkább olvass egy keveset. Attól, hogy te nem tudtál ilyen ütemben fejlődni, az nem zárja ki azt, hogy más is képtelen rá. :)

[link]

2022. márc. 26. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!