Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzéssel és egyéb...

Milyen edzéssel és egyéb dolgokkal szoktatok a nyári strandszezonra bekészülni?

Figyelt kérdés
Szeretnék motívációt nyerni az itteni válaszokból.Nekem edzés 50 km tekerés bicikliúton, saját súlyos edzés.Néha veszek egy napi jegyet a tornaterembe,ilyenkor nagy súllyal felhúzok,bicepszezek,fekvenyomok.Szénhidrátbetöltés célszerű edzésnapokra időzíteni,hogy kerekebb,feszesebb forma legyen edzés közben?Edzés előttinek a dupla kávé jó lesz, ha keményen akarok edzeni?
2022. márc. 25. 15:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Megint egy kis strandszezon, egy kis bekészülés, egy kis edzés előtti, egy kis feszesítés?
2022. márc. 25. 16:06
 2/12 A kérdező kommentje:

tele a termek strnadra készülő emberekkel.Szerettem volna személyi edzőhöz is menni, 3 teremben kérdeztem meg, de mindegyik tele volt időpontokkal, nyár közepéig semmi üres időpont.Azt mondták mindenki a nyaralásokra,strandra edz.Ezért is járok inkább street workout parkba és tekerni.

Sajnos a nagy súlyos felhúzásokat, bicepsz edzéseket nem tudom tornatermen kívül megoldani,ezért néha oda is veszek jegyet.

Várom ki milyen edzéssel hogy technikákkal készül a nyári formára,mert néha unom a tekerést is.

2022. márc. 25. 16:09
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Buszon is veszel jegyet? Vagy csak a tornateremben?
2022. márc. 25. 16:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem járok busszal, az egyetemre biciklivel járok.Tornázni úgy csinálom hogy heti egy nap legyen csak a súlyzós terembe, amit vagyok.általában hét elején,mert hétvége felé a sok tanulástól tekeréstől nem tudnék nagyobb súllyal tornázni, és kidobnám csak a pénzt az ablakon.
2022. márc. 25. 16:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Az pontosan mit jelent, hogy a hétvége felé?
2022. márc. 25. 16:14
 6/12 A kérdező kommentje:

Csütörtök 50 km reggel éhgyomorra.

Péntek délután street workout parkban testedzés.

2022. márc. 25. 16:15
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Feburár végén konzultálok skype online formátumban az online coach edzőmmel. Ő online felmér, összeállítja az online étrendemet, és a személyes personal táplálékos kiegészítő profilomat. Illetve mellékeli az első goog... akarom mondani a személyes 2 hónapos testösszetétel megreformáló edzésprogramomat.

Majd március 1.-től végzek a kitömegeléssel, ilyenkor már szépen be vagyok tömve mint a jóllakot napközis. És kezdődhet a nyári bekészülés a party szezonra.

A tornaterembe az autóm helyett biciklivel járok, így több kiló kalóriát égetek el. Száradáskor sok ismétlést végzek kicsi súlyokkal. Beiktatok felülést, mert a hasamra jobban jön a zsír és azt szeretem át transzformálni színhússá.

A tömegnövelő poromat kicserélem fehérje izolátumra, a béta-alaninemet meg l-karnitinre mert kjal deficit állapotában az a zsíromat képzi át energiává. Edzés közben BCAA-val kényeztetem az izomzatomat. Kreatin csak kitömegeléskor megy, nyári bekészüléskor nem használom mivel belém köti a vízet, és víztorony fejem lesz tőle.

Az alacsony energia miatt ami a szálkásodás folyamatával jár még beruházok egy edzés előtti bedörrentő NOX fokozó kiegészítő készítményre.

Edzésem: PPL, szombaton nordic walking

2022. márc. 25. 16:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Hogy bírjátok ezt a beteg ovis játékot csinálni minden nap? Kemény.
2022. márc. 25. 16:24
 9/12 A kérdező kommentje:

Nordic walkingot én is próbáltam, pilisben 50km teljesítménytúrán.

de nem adta azt a befeszülést mint az éhgyomri biciklizés.

utána nagyon érzem hogy a lábam bedurrant, étvágyam két napig olyan, hogy a vasszöget is szétrágnám.

2022. márc. 25. 16:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem készülök a nyári szezonra sehogy. Egész évben fitt vagyok. Aki komolyan gondolja az edzést, az nem is állhatna hozzá máshogy, ezt elárulom...
2022. márc. 25. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!