Kellemetlen nektek lányok, ha a konditeremben rátok pillantok időközönként?
Elég hülye kérdés
Eddig személyedzőhőz jártam, de már nem, a pénz miatt
Szeretném folytatni egyedül, de nagyon félek, hogy nem fogok tudni mit csinálni egyedül, nem fogok ismerni gyakorlatokat
Ti rossz néven veszitek, ha néz titeket valaki úgy enyhén, hogy megpróbálja leutánozni a gyakorlatot? Vagy mit javasoltok? Nézek még videókat is mellé
Dehogy zavar. Nem öltözöm nagyon kihívóan, akkor nyilván többen néznének meg, azt nem akarom, tehát nem teszem ki mindenem.
De persze, van, hogy megnéznek, mint ahogy én is megnézek csajokat-pasikat, vagy mert nagyon jól néznek. Ki, vagy mert nagyon sz*rul néznek ki, vagy mert tetszik ahogy egy gyakorlatot végez, vagy mert röhejesen végzi :D nyilván itt nem bámulásra kell gondolni, csak pár másodpercre. Ha valaki kifejezetten folyamatosan bámul, az persze zavar, de ki tudom zárni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!