Ez az edzo rutin hany kaloriat egethet? 19/L
Sulyzos edzest vegzem, es annyira nem szokott erdekelni mennyit egetek el, de most megis kivancsi lennek. 170 cm es 72-3 kg vagyok
Edzesre gyalog megyek es vissza is, ami ilyen 20 perces seta (kozepes temo?), ezt is szeretnem beleszamolni😅
Szoval nagyjabol leirom egy teljes testedzes napomat, elore mondom hosszu lesz. Bocsi, nehany gyakorlat nevet csak angolul tudom, de egy parnak kikerestem a magyar nevet. Es legyszi ne hurrogjatok le, nem vagyok profi:)
Alsotest:
Merevlabas felhuzas 60 kg 4×6
"Vizszintes" labtolo szuk labtartassal
100 kg 10x
110 kg 9x
120 kg 9x
130 kg 9x
Comb tavolito 145 kg
4×12
Vadli emeles 40 kg
4×8
Reverse lunge smith gepen
70 kg 10x
75 kg 8x
80 kg 6x
80 kg 6x
Felsotest (sajnos sokaig hanyagoltam, ugyhogy itt kisebb sulyokkal tudok csak dolgozni):
Bicep curl 8kg 4x8
Tricepsz letolas csigan 15 kg 4×10
Oldalso vallemeles 6kg 4×6
Military press 10-15kg 4×8
Lehuzas (lat pulldown) 40kg 3×10
Shoulder press 8kg 4×8
Csigas evezes ulve 40kg 4×6
Értelek! Mennyi ideje edzel? Van pici felesleg rajtad, vagy inkább nagy része izom?
Lehet, hogy kardio edzést is be kellene iktatnod.
Nagyon ügyes vagy és jól fejlődsz, erőd is van, mert nem kis súlyokkal edzel. Gratulálok! ;)
Azon gondolkodom, hogy a táplálkozásodban valamit csökkenteni esetleg, az segitene e?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!