Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Comb izom naturalba körülbelül...

Comb izom naturalba körülbelül hány centit tud nőni?

Figyelt kérdés
Ha nagyon hosszú és vékony csirkelábam van (56cm a combom kerülete) akkor körülbelül mennyi izomal számíthatok nagyon maximum? Ilyen plusz 10,20 cm kerület reális vagy maximum néhány centi?
2022. márc. 13. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem is hosszú lábaim vannak és 65cm körül van, úgy hogy évek óta biciklizek. Biztos lehet ez nagyobb kondizásnál de sztem elég szélesnek tűnnek nekem ezek a lábak is már. Slimfit nadrágok már egy ideje nem jók rám.
2022. márc. 13. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem szoktam meregetni de a comb pont az az izom ami naturalba is nagy tud lenni. De ez mindenkinel mas szval nem lehet ra valaszolni. Majd meglatod
2022. márc. 14. 00:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Plusz 20 centi izom? Még koxal se menne. Naturálba még a 10 is bőven sok plane h alapból véknyak a lábaid. 5-6 cm izom (és nem háj) már jó eredmény lenne, erről többre ne számíts.
2022. márc. 14. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:
5-6nal azert joval tobb 😀 Persze van akinek szr ra a genetikaja
2022. márc. 14. 16:46
 5/5 A kérdező kommentje:
3 mas köszönöm
2022. márc. 14. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!