Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért ilyen nehéz a húzódzkodás?

Miért ilyen nehéz a húzódzkodás?

Figyelt kérdés
Felsőtestre amikor hátra edzek ez is be van iktatva. 1 hónapja még 45 kiló ellenállású gumiszalaggal csináltam, most váltottam 25 kilósra. 10 kiló felesleg van rajtam és 190 centi vagyok 29 éves. Érdekes, hogy mindeközben( oké tudom, más izom csoportot dolgoztatnak meg, csak azért írom, mert az is "saját testsúlyos gyakorlat" ) de ha fekvotamaszt csinálok az 35 kilós súlymellénnyel simán megy, a tolódzkodás pedig 10 kiló plusszal.
2022. márc. 9. 02:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert ahogy írtad is, más izomcsoport és valószínűleg gyenge ez az izom. Próbáld csinálni, és idővel majd menni fog.
2022. márc. 9. 06:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Több oka is lehet. Húzódzkodáshoz hiába gyúrsz csak hátra, mert a törzsizmaid is dolgoznak közben (stabilizáló szerepük van), szóval gyenge törzzsel nem fogsz tudni sok ismétlést csinálni.

Fekvőtámaszhoz meg hiába hasonlítod.

2022. márc. 9. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!