20 éves kezdő kondisként egy Rúgós Beke féle zsírosabb forma kb mennyi idő volna, ha Dirty Bulking étkezési tervet követnék?
https://www.youtube.com/watch?v=-guJTgGt5Qc
Kondiba is sok ilyen sportolót látni, erősek, de azért nem annyira.de hatalmas darab mindegyik, karjuk nem szálkás, de az is nagyon.Nekem 38 centi,hogy a fenébe tudnék én is valami hasonló kinézetet elérni,akár két évet is rááldoznék?
Edzésterv is jöhet, bár a neten már néztem, haladó profi erőemelő edzéstervet, azt írták fél év edzés után érdemes kipróbálni hogy kemény izmonövekedés induljon be.
Két évig felgyúrod magad, és utána? Ha abbahagyod, megy is le az izom. A szintentartás sem kis edzést igényel.
"Edzésterv is jöhet, bár a neten már néztem, haladó profi erőemelő edzéstervet, azt írták fél év edzés után érdemes kipróbálni hogy kemény izmonövekedés induljon be."
Ez nem rossz. Max pár ismétléssel többet csinálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!