Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen fehérjét ajánlanátok?

Milyen fehérjét ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Most kezdtem újra edzeni :) Súllyal is edzek és becsúszik egy egy futás vagy görkori/ itthoni hasedzés is. Nincs rajtam sok felesleg, max 2-3kg. Igazából egy kerekebb popsi meg alapvetően tónusosabb test lenne a célom. Kb 3 hete váltottam egészséges étkezésre, barna kenyér, húsok, tojás, zöldség, gyümölcs. Edzés után és nasi helyett keresnék fehérjeitalt ami segíti az izomnövelést. Most Biotesh usa iso whey zero van itthon. Szerintetek ez jó? A párom pure whey-t iszik, őszintén fogalmam sincs mi a különbség. Esetleg jobb lenne edzes napokon a páromét inni?
2022. márc. 6. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Ultra amino beef extra peptid high professon turbo protein.

Ebből egy adag oszt csapágyasra hajtod a biciklit.

2022. márc. 6. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Tök mindegy.
2022. márc. 6. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem versenyzel tökmindegy. A vegán fehérje is jó.
2022. márc. 6. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

szinte semmi különbség nincs, esetleg az ízesítő és adalékanyagokban

teljesen jó a pure whey és a elgolcsóbb

egyetlen tippem hogy ne vegán fehérjét igyál, mert fheérjetartalma van, de nincs meg benne minden aminosav

2022. márc. 7. 08:08
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Minden állati fehérje. De én a helyedben az összetett CH-ra koncentrálnék. Jobban jársz ;)
2022. márc. 7. 16:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Az mit jelent?
2022. márc. 7. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Izmoknak kell a CH. Annak a helyes bevitelére figyelj. A napi fehérjeadagot nem nehéz bekajálni, de minőségi CH-ra figyelni kell
2022. márc. 8. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!