Ez miért nem jó?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok teljes test edzést végzek heti 3 alkalommal
48 órás regeneráló időt be tartom
Mégis azt ajánlják hogy osztottban edzek heti 5 napot
Szóval 1 héten 1x van meg dolgozatva 1 izom én szerintem ez nagyon kevés főleg kezdőként
neten egyáltalán nem találok semmit valahol ezt írják valahol pedig azt ismerősök azt mondták hogy így csak erősödni fogok nem formásodni és fogyni (180cm 97kg 19 eves )
Szóval segítséget kérnék ezzel kapcsolatban vagy legalabb egy oldalt ahol nem butaságot irnak erről
2022. márc. 2. 10:37
1/3 anonim válasza:
Többször már tényleg nem akarom leírni, hogy ne tegyél minden mondatod után sortörést, meg ne írd oda mindenhova, hogy X cm, Y kg, Z éves, mert egyértelmű, hogy te írod ki a kérdést. Legyél már egy kicsit kreatívabb, ha szerepjátékozol.
2/3 anonim válasza:
Feltételezhető, hogy a kérdező már többször feltette ezt a kérdést
3/3 anonim válasza:
Jó ez így. Persze a lényeget nem írtad le, hogy ez izmonként heti hány munkasorozatot jelent. Már ha nem vagy troll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!