Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez miért nem jó?

Ez miért nem jó?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok teljes test edzést végzek heti 3 alkalommal

48 órás regeneráló időt be tartom

Mégis azt ajánlják hogy osztottban edzek heti 5 napot

Szóval 1 héten 1x van meg dolgozatva 1 izom én szerintem ez nagyon kevés főleg kezdőként

neten egyáltalán nem találok semmit valahol ezt írják valahol pedig azt ismerősök azt mondták hogy így csak erősödni fogok nem formásodni és fogyni (180cm 97kg 19 eves )

Szóval segítséget kérnék ezzel kapcsolatban vagy legalabb egy oldalt ahol nem butaságot irnak erről

2022. márc. 2. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Többször már tényleg nem akarom leírni, hogy ne tegyél minden mondatod után sortörést, meg ne írd oda mindenhova, hogy X cm, Y kg, Z éves, mert egyértelmű, hogy te írod ki a kérdést. Legyél már egy kicsit kreatívabb, ha szerepjátékozol.
2022. márc. 2. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezhető, hogy a kérdező már többször feltette ezt a kérdést
2022. márc. 2. 11:33
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Jó ez így. Persze a lényeget nem írtad le, hogy ez izmonként heti hány munkasorozatot jelent. Már ha nem vagy troll
2022. márc. 2. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!