Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kondizó férfiak! Ha egy lány...

Kondizó férfiak! Ha egy lány nagy súllyal edz (szabályosan), az nektek bejön, vagy ellenkezőleg?

Figyelt kérdés
Nem izomkolosszusra gondolok,de azért izmos, főként a lába/feneke.
2022. febr. 27. 12:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
22%
nekem az nem jön be ezeknél hogy úgy csinálnak mintha ők lennének kathi béla és rekordot készülnének megdönteni :D Olyan sunyi "fuck me im famous" beütésük van, de persze lehet csak látszat... Én sokszor láttam már hogy lányok nagyobb súllyal edzenek mint én, de nem zavar, nem is mondanám hogy hű de imponáló, egy vastagabb comb edzés nélkül szerintem sokkal formásabb mint egy olyan comb ami azért vastag mert izmos, a fenék meg hát mit számít az?
2022. febr. 28. 14:56
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem akar versenyezni a férfiakkal,akkor nem zavar.
2022. febr. 28. 18:36
 13/18 A kérdező kommentje:
12 Kifejtened? Mi az hogy ne akarjon versenyezni ferfiakkal? Mert?🤣
2022. febr. 28. 19:21
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
#13 kisebbségi komplexus, mint a legtöbb ilyen nő, vagy akik valami küzdősportot csinálnak. Verte őket az apjuk kiskorukban, vagy az iskolában bullyzták, vagy valaki molesztálta és ez lesz az eredménye :D Ismerek egy csajt aki azért kezdett el kondizni és most azért lett tiszta kondifanatikus már jó ideje mert anno megkergették a cigányok
2022. febr. 28. 19:25
 15/18 A kérdező kommentje:

Hat sajnalom azt a csajt akit ismersz es emiatt csinalja.

En egy ilyen lanyt sem ismerek, pedig sokszor vagyok ilyen korokben. A komplexust inkabb a nem sportolo, onbizalomhianyos ferfiakban latom ilyenkor, hogy nem erzik magukat elegge ferfiasnak egy eros csaj mellett.

2022. febr. 28. 19:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Hat :) egy csajnak meg egy ffinek azert mas a "nagy suly", de persze bejon ha kemenyen edz
2022. febr. 28. 23:40
 17/18 anonim ***** válasza:
62%

"12 Kifejtened? Mi az hogy ne akarjon versenyezni ferfiakkal? Mert?🤣"

12-es vagyok,a 14-est más írta.

Régóta kondizom,önmagában nem azzal van a baj,ha egy nő erősebb egy férfinál.

Jártam egy terembe,volt ott egy koxos edzőnő.Épp mellettem beszélgettek egyszer a barátnőjével,lenézően és némi örömmel az arcán ecsetelte,hogy az ott edző férfiak milyen gyengék átlagban.

Bárki bármit is mond,ez a viselkedés valamiféle komplexusra utal.

Ha mondjuk kapcsolatról beszélünk,hát nem kellene egy versengő barátnő mellém...Fizikai erejükkel szerényebb szellemi képességű férfiak szoktak egymással versenyezni.

2022. márc. 2. 09:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Ez nagyon ritka eset azert. Kondizo nok 99%-a nem is koxozik
2022. márc. 2. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!