Napi kcal bevitel? 22N
Sziasztok!
1 éve számolták ki nekem a napi kcal bevitelem, akkor kezdett alulműködni a pajzsmirigyem - híztam. Most 162cm/104kg vagyok, de mivel mindig is sportoltam és most sem hanyagoltam el magam azért, viszonylag fitt vagyok.
Utolsó labor alapján javult a pajzsmirigyem, most fokozottan figyelek a mozgásra (inkább "visszaszokóban" vagyok most), illetve az étkezésre, NAGYON! Motivált vagyok, hogy javult a pajzsmirigyem.
1 éve alap kcal bevitelnek 2200 kcal volt számolva. Fogyáshoz 1800 volt ajánlva.
Most:
1700 kcal >>>
100-120g fehérje
40-50 g zsír
120-150 g fehérje.
Megvárom, még fogyok valamennyit, akkor vissza akarok állni a heti 5-6 edzésre: futás, úszás, kardio, súlyzós.
Most heti 3x sportolok, felváltva súlyzós/kardiós gyakorlatok, illetve 1x jógázom.
Mit változtassak az étkezésen? :)
Illetve, az adataimhoz mérten, valaki ki tudja nekem ezt pontosan számolni, kérem?
Köszönöm előre is!
#2 Ezt követem egy ideje, mert jobbat nem tudok hirtelen.
#3 Az a "baj", hogy nem is kívánom az ilyesmit. De kipróbálom így.
Milyesmit?
Akkor ajánlom a pufirizst, mivel kb. semmi rost nincs benne, ezért szinte észre sem veszed, hogy megetted. CH-val meg tele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!