Mennyi fehérjére van szükségem, hogy izmosodjak?
Vékony testalkatú lány vagyok és hizni szeretnék. Kb egy hónapja kezdtünk el rendszeresen edzőterembe járni, de tudom hogy ugyanilyen fontos a jó kaja is, ha változást szeretnék.
Elkezdtem fehérjében gazdag ételeket enni, de mivel napi 8-10 órát dolgozom nem tudok mindig rendesen enni. Ezért gondoltam kiegészíteném turmixxal, hogy annal több kalóriát tudjak bevinni. De az a gondom hogy nem tudom személy szerint mennyire lenne szükségem ahhoz hogy fejlődjek is. Hogy kellene számolnom ezt ? Mennyi gramm fehérjét tegyek pl a turmixba?
176 cm vagyok és 60 kilóra mentem fel 58,5ról mióta edzünk de úgy érzem kezdek stagnálni.
Esetleg ismertek valakit, aki étrendet tudna össze állítani nekem ?
24n
1.2-1.5 gramm/testsúly kg fehérjebevitel untig elég naponta.
Totál kalóriában meg ~300 plusz, a szintentartáshoz képest.
Zsír 0.5-0.8 gramm/kg, többi CH.
Ökölszabályként, kiindulásként ez kb jó, aztán majd kitapasztalgatod. :)
Köszönöm a válaszokat!
Az a gond hogy nem Magyarországon vagyok és itt nincs magyar edző aki segíteni tudna. Jó lenne az anyanyelvemen megkapni ezeket a dolgokat mert nem beszélem annyira jól az itteni nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!