Húgommal első közös edzést hogyan lehetne élvezetessé tenni?
Áh a kezébe nem adnék súlyt. Tegnap a barátnőjével ketten mentek le és a csaj 25 kg-os súlt ejtett a lábára és eltört, gipsz lett a vége.
Guggolás 2. napon?
Arra gondoltam, hogy kezdjünk-e fútógépén vagy először maradjunk a biciklinél meg hasgépnél stb :D
Én edzettem a húgommal fiatalon 4 évig.
16 évesen kezdtük, 20 éves koromig tartott,sokmindent tanultunk egymástól
szerintem egyáltalán nem gáz. Mitől gázabb mint egy barátnak segíteni #nemzibun ? :D ott is megy az "ölelkezés" meg csekkolgatás, segítés.
Én annyit csinálnék, hogy két külön edzésterv, neked nyilván több felsőtest, neki több láb és néhány közös gyakorlat. Eleinte te csinálhatod az övét, úgysem fogsz nagyon lemaradni amgadtól, amíg kicsit beleszokik az edzésbe, lábazgatásba. De nekünk is kell a láb, nekik is a felsőtest kicsit, szóval lehetnek közös pontok.
Én barátnőmmel tolom ugyanígy, hogy ő lábazik egy 3-4 gyakorlatot én karozok, felsőtestezek, aztán beszáll hátazni, vállazni, mikor-mibe, trinyózni akár bicózni, mert kell nekik is. meg a has totál mehet együtt.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!