Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lányok, hogy álltok ahhoz...

Lányok, hogy álltok ahhoz hogy a férfiak nézegetnek titeket edzés közben?

Figyelt kérdés
Főleg guggolás közben
2022. febr. 23. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
Guggolás közben nem áll senki.
2022. febr. 23. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Ha egy kicsit néz, leszarom. Ha túlzásba viszi, a személyi edzőm hamarabb elküldi a búsba mint én és az jobban fáj

Legutóbb felhúzásnál körbe is sétált valaki, jól megnézett hátulról. Őt is melegebb éghajlatra irányítottuk, aminr befejeztem a sorozatot. Pedig még túlsúlyos is vagyok, csak formás XD

2022. febr. 23. 22:49
 3/4 MadSeal ***** válasza:
100%
Nah, nem kell ezt mindig szexuális célzásnak venni. Én mivel elég guggolás-b*zi vagyok, legyen az férfi vagy nő, mindenkit megnézek, hogy hogyan és mennyivel guggol, milyen a mélység stb. De ha megnézed, a legtöbb ember, akik régebb óta járnak edzeni, szeretnek bepillantást nyerni mások edzésébe. Valaki azért, hogy el tudja helyezni a saját erőnlétét a terem "ranglétráján", valaki egyszerűen csak nézelődik gondolataiba merülve 2 sorozat közt, valaki mozgástartomány-náci, míg mások tanulni szeretnének a jobbaktól stb. Rengeteg oka lehet, amiből csak egy kis töredékének van valós "hátsó" szándéka. Viszont én még egy férfit se láttam ráförmedni másokra, főleg nem nőkre hogy pl. a francnak néznek az emberek egy guggolásnál vagy bármilyen más gyakorlatnál.
2022. febr. 24. 03:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Az estek többségében nem azért nézek meg egy nőt, mert vonzónak találom, hanem mert vmi fura van rajta.
2022. febr. 24. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!