Valakinek sikerült már vastagítani a csuklóját vagy az alkarját?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és nagyon vékony nekem.. karórát sem tudok így hordani ami tetszik mert nem áll jól, és már más is mondta nekem hogy nagyon vékony2022. febr. 23. 13:12
1/11 anonim válasza:
Alkar igen,csuklót nem nagyon lehet.
Kimondta hogy nagyon vékony?
Hány kg vagy hány centi?
Edzel?
2/11 anonim válasza:
Huszas csuklóm van, szóval relatíve nem nagy. Az alkarom viszont kétszer akkora lett 3 év edzéssel. Teremben egyetlen gyakorlatot csinálok rá: bicepsz francia rúddal, lefelé néző tenyérrel. Minden felsőtest edzésnél terheled, szóval erősödni fog az. Illetve sorozat vagy tanulás közben szoktam marokerősítőt ráncigálni, úgy bedurran tőle mint az állat.
3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán edzek, de most már rendszeresen fogok, 177 cm vagyok kb és 70-73 kg
A szüleim mondták, meg tudtam én is.
2022. febr. 23. 14:20
4/11 anonim válasza:
Már megijedtem hogy a "kitesizett" oszálytársak mondták neked :D
Rendszeres edzéssel megfelelő kajával tudsz az alkarodon IS fejlődni.
Az emberi test serdülő korban kb 22 éves korig fejlődik!
5/11 A kérdező kommentje:
:D barátokat nem nagyon érdekeli hogy milyen az alkarom
2022. febr. 23. 14:32
6/11 anonim válasza:
Igen, az alkart sikerült. Vannak kimondottan alkar gyakorlatok.
7/11 anonim válasza:
A csukló egy izület, vágod? Annak nem tudod megnövelni a tömegét. Ezt nyilván érted, ha odafigyeltél biosz órán.
Az alkar pedig számtalan izom összessége, ami értelemszerűen fejleszthető.
8/11 anonim válasza:
CSuklóbehúzás kétkezes rúddal, nagy súllyal + mehet madárfogásos bicepsz vagy kalapács.
9/11 anonim válasza:
Ha behízol keményen, akkor bepuffad a csuklód, kézfejed, olyan lesz, mint egy túlreggeliztetett óvodásé. Más módszer nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!