Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A plank az nehéz, vagy csak...

A plank az nehéz, vagy csak szívatnak a többiek?

Figyelt kérdés
Munkahelyen vannak rendszeresen edzésre járó emberek. Beszélgettünk mindenféléről, és mondták, hogy van egy egyszerű, de igen nehéz hasizom edzés a plank. Megmutatták, kérték próbáljam ki. Azt mondták, hogy kezdőként 1 perc is jó eredmény. Mivel nehézség nélkül ment 5 percig, azt gondolom, hogy ez inkább szívatás.
2022. febr. 22. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom szrul csunaltad. Am a torzs izmait erositi, nem igazan has gyakorlat. Sajat sullyal edzoknek ajanlott inkabb. Akik terembe edzenek nagy sulyokkal kivaltjak ezt felhuzasokkal, gugolassal stb.
2022. febr. 22. 22:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem, akkor nem olyan nehéz. Bár az mondták hasizommal próbáljam tartani. Köszi
2022. febr. 22. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Hát ha még életedben nem csináltál plank-ot akkor kizárt hogy 5 percig kitartsd. Gondolom valami rogyasztott szexmozdulat lehetett inkább, mintsem plank
2022. febr. 23. 10:46
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Szabálytalanul csináltad.

A jó plank nagyon nehéz.

Egyenes gerinc, a jyak a gerinc meghosszabbitasa, egyenes hát. Könyök pont a váll alatt, alkaok párhuzamosak egymással és a testhosszal. Nem nyomjuk ki a feneket, egy sikban van a teljes felsotestunkkel es labainkkal.

És amit legtobben elfelejtenek még a plank világbajnok se csinalta hogy egyszerre kell folyamatosan befesziteni a has, a comb es a farizmot. Ha igx tudod tartani edzetlenul az 1 percet, megeszem a kalapom

2022. febr. 23. 10:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valahogy sejtettem, hogy nem megfelelően csináltam. Pont ilyeneket nézegettek, mert nem jól tartottam a könyökömet, és magasan volt a hátsóm. De azután állítólag jó lett, vagy akkor mégsem. Azt tudni, hogy hova lettek az ezelőtti hozzászólàsok?
2022. febr. 23. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Moderálták őket
2022. febr. 23. 22:46
 7/8 anonim válasza:

Biztos, hogy nem volt helyes a kivitelezés..

Ugyan én nő vagyok, de aránylag edzett...

Én 2-3x30 másodpercet szoktam edzések végén, és lila a fejem tőle...:D

2022. febr. 24. 14:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem. Ma megpróbáljuk újra. Elég komolyan jár itt két srác terembe, megmutatták hogyan kell.
2022. febr. 24. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!