Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van itt olyan, aki vékonyból...

Van itt olyan, aki vékonyból lett izmos, vastag alkatú? Mennyi idő kellett hozzá nektek?

Figyelt kérdés

Bő 1 éve edzek és most vagyok 197 cm-hez 91 kg, de a kiló ne tévesszen meg, még mindig eléggé vékonynak számít, mert magas vagyok. Alapból vékony vagyok, mielőtt edzeni kezdtem előtte 79 kg voltam, de pl. emlékszem érettségi idején is voltam már ilyen magas és akkor 74 kg is voltam, ami kb egy csontvázzal egyenértékű ilyen magasság mellett.

Magasságtól függetlenül olyanhoz szól a kérdésem, aki vékony volt és izmos lett. Van-e ilyen ember, nektek hogy sikerült és mennyi idő volt, mire azt mondtátok magatokra na most már izmos (erős, nagy) alkatod lett és nem vékony? Jelenleg 2800-3000 kalóriát viszek be egy nap. Nagyon figyelek az étkezésre. 5 étkezés, csirkemell, rizs, zab, teljes kiőrlésű kenyér vagy tészta, fagyasztott zöldség. Alap vitaminokat és edzés utáni fehérjét nyomok még. Napi 4-5 liter folyadékot is megiszok, ami tanácsolt, szóval betartom a legtöbb dolgot. Csirkemellből nyersen mérve megeszek napi 80 dekát. Látom a változást szépen lassan, de vajon mennyi idő kellhet még?

2022. febr. 19. 12:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Van. Kb 5 ev volt mire aztmondtam h na ez mar fasza. Akkor mar bő pulcsiba is jol latszott. Persze "kesz" sose lesz.
2022. febr. 19. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
Én anno 62kg-ról indultam és 2 év alatt felmentem 82-re. Minimális felesleg jött fel, mert tudatosan táplálkoztam és egy normális edzéstervem volt. A mostani formámmal elégedett vagyok, egész évben könnyen tartom ezt a 12% körüli testzsírszázalékot. Nyilván nem egy verseny formám van, de elégedett vagyok és azért látszik is, hogy izmos, sportos alkatom van.
2022. febr. 19. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:
2004-ben kezdtem el edzeni, annó középiskolás koromban, akkor voltam 62 kg és eléggé vékony. Most 98 kg vagyok, olyan nagydarab vastag csávó. 25 évesen voltam 74 kg, a további 24 kg az elmúlt 10 évben jött rám.
2022. febr. 19. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Szinte pont ugyanaz volt velem is amit a kerdezo irt,198 centimhez 79 kilos voltam 24 evesen, akkor elkezdem gyurni, felmentem 99 kilora, azzal mar jo voltam, abbahagytam par eve most vagyok 87 kilo, de mar nem foglalkozat hogy vekony vagyok, jol erzem magam igy a boromben. 99-100 kilo nekem sok volt. Egyebkent kb 3 ev gyurassal ertem el azt a +20 kilot
2022. febr. 20. 00:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!