Van itt olyan, aki vékonyból lett izmos, vastag alkatú? Mennyi idő kellett hozzá nektek?
Bő 1 éve edzek és most vagyok 197 cm-hez 91 kg, de a kiló ne tévesszen meg, még mindig eléggé vékonynak számít, mert magas vagyok. Alapból vékony vagyok, mielőtt edzeni kezdtem előtte 79 kg voltam, de pl. emlékszem érettségi idején is voltam már ilyen magas és akkor 74 kg is voltam, ami kb egy csontvázzal egyenértékű ilyen magasság mellett.
Magasságtól függetlenül olyanhoz szól a kérdésem, aki vékony volt és izmos lett. Van-e ilyen ember, nektek hogy sikerült és mennyi idő volt, mire azt mondtátok magatokra na most már izmos (erős, nagy) alkatod lett és nem vékony? Jelenleg 2800-3000 kalóriát viszek be egy nap. Nagyon figyelek az étkezésre. 5 étkezés, csirkemell, rizs, zab, teljes kiőrlésű kenyér vagy tészta, fagyasztott zöldség. Alap vitaminokat és edzés utáni fehérjét nyomok még. Napi 4-5 liter folyadékot is megiszok, ami tanácsolt, szóval betartom a legtöbb dolgot. Csirkemellből nyersen mérve megeszek napi 80 dekát. Látom a változást szépen lassan, de vajon mennyi idő kellhet még?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!