Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Amatőr testformálóként mik...

Amatőr testformálóként mik azok konditeremben végzett feladatok, amik nagyfokú izomnövekedést és stimulációt fejtenek ki?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy amatőr natúr versenyre egy év múlva jelentkezni, és azon sikeres részvétellel top 3-ban végezni.Egy részletes ismertetést szeretnék hogy mik a legjobb gyakorlatsorok,étkezési kombinációk és kiegészítők amik hozzájárulnak, hogy natúr versenyen induljak?

22F 180cm 64kg

2022. febr. 15. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

"mik azok konditeremben végzett feladatok, amik nagyfokú izomnövekedést és stimulációt fejtenek ki?"

Fekvenyomás, guggolás, felhúzás.

"Egy részletes ismertetést szeretnék hogy mik a legjobb gyakorlatsorok,étkezési kombinációk és kiegészítők amik hozzájárulnak, hogy natúr versenyen induljak?"

És egyelőre más nem kellene?

2022. febr. 15. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
feleségül ne vegyünk?
2022. febr. 15. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Kreatinnal akarod?

180 centivel és 64kg-al, nem hinném hogy versenyformában lennél 1 év múlva és még a top3 ba is bekerülj...

De fő az elhatározottság. Pár év múlva visszatérhetsz rá.

2022. febr. 15. 23:15
 4/7 MadSeal ***** válasza:
Csak tudni kell jó versenyre jelentkezni és be kell szerezni egy fancy zakót: https://www.youtube.com/watch?v=OVdmVteqDaU
2022. febr. 16. 00:34
 5/7 anonim ***** válasza:
19%

Értem. És mik azok az étkezési kombinációk és kiegészítők amik hozzájárulnak, hogy natúr versenyen induljak?

23F 181cm 65kg

2022. febr. 16. 06:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én karnitin-t vettem, de nehéz lenne elmagyarázni mire jó :D
2022. febr. 16. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne erőltesd, nem való ez mindenkinek
2022. febr. 16. 17:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!