Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi három protein shake elég?

Napi három protein shake elég?

Figyelt kérdés
most kezdtem az edzést. vásároltam egy zacskó proteint. az van ráírva hogy napi háromszor 300 grammot fogyasszak belőle? ez elég a fejlődéshez? napi négy sok?

2022. febr. 14. 12:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
figyelek a kajára egyébként. semmi cukor és semmi fehér liszt. főleg csirkemellett és rizst nyomok.
2022. febr. 15. 06:43
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszitek észre, hogy a szokásos trollkérdés?:)
2022. febr. 15. 10:33
 13/19 A kérdező kommentje:

nem trollkérdés. nem tudom miről beszélsz. az ilyen miért ír kommentet? aki nem segít nekem az miért ír?

tömegelési időszakban amúgy mehet egyszerre a protein shake, a bcaa, a kreatin és az l-karnitin? csak mert most tömegelés a terv hogy aztán nyárra beszáradjak.

2022. febr. 15. 10:40
 14/19 anonim ***** válasza:
39%
Mehet, de ilyen szinten szerintem majdnem az összes felesleges
2022. febr. 15. 11:49
 15/19 A kérdező kommentje:
miért felesleges? egy csomó tari ádám meg három harmad meg sportaholic videóban elmondják hogy egy kezdőnek például alap a kreatin. meg ha megnézel egy shopbuilder videót akkor ott is elmondják hogy például az l-karnitinnek mennyi haszna van. miért lenne felesleges bármelyik is?
2022. febr. 15. 11:52
 16/19 anonim ***** válasza:
39%

Mert átverés. Tapasztalat. A kreatin mondjuk mehet, az nekem mindig bejött. De egyébként szedheted az összeset attól függetlenül, hogy ki mit mond.

És tényleg nem javasoljuk a napi 400 gramm fehérjeport, de toljad, ha úgy gondolod

2022. febr. 15. 12:13
 17/19 A kérdező kommentje:

köszönöm.

ha a jövőben szeretnék IFBB versenyeken indulni akkor az elhízott öregasszony zsűrik képesek észrevenni a formámon azt hogy szedek-e l-karnitint meg ilyeneket?

2022. febr. 15. 14:34
 18/19 Zizizabalo ***** válasza:
61%
Szomorú, hogy továbbra is vannak akik nem látják, hogy a kérdező egy troll.
2022. febr. 18. 17:16
 19/19 A kérdező kommentje:

miért lennék troll? elegem van. valakivel nagyon összekevertek. még soha nem írtam ki proteines kérdést.

inkább azt mondjátok el hogy vegán fehérjével meddig tart feltömegelni majd beszáradni versenyformába? borsó vagy bab fehérje elég lesz egy magyar superbody open top 3 helyezésre? tudnak ennyit manapság ezek a növényi fehérjék? vagy ha komoly eredményt akarok, akkor maradjon a beef amino peptid fehérje?

2022. febr. 18. 17:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!