Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kettlebellt vegyek vagy sima...

Kettlebellt vegyek vagy sima egykezes súlyzót?

Figyelt kérdés

Szóval nagyon rossz állapotban vagyok edzettség szempontjából…

Egyelőre nem akarok komolyabb edzésterveket készíteni, mert biztos hogy nem tudnám egyből betartani…

Most az a cél, hogy a 0 helyett valamennyit mozogjak, mert a valamennyi biztosan jobb mint a semennyi.

Egyelőre komolyabb fogyókúrás étrendet sem állítok magamnak össze, hanem első körben kizárom azokat a nagyon egészségtelen “ételeket” amiket rendszeresen fogyasztok. Illetve több zöldséget és gyümölcsöt eszem majd…

Aztán majd meglátjuk mi lesz később, ha ez így már megy.

Ami jelenleg rendelkezésemre áll az edzéshez, az egy húzódzkodó/tolodzkodó állvány amit ingyen kaptam ajándékba, mert aki adta az vett magának olyat amin több gyakorlatot is tud végezni…

Még nagyon rosszul megy a használata, mivel túlsúlyos vagyok, de már 2 hete mindennap használom és fejlődtem is benne minimálisan.

Ezenkívül vettem egy olcsóbb Tunturi szobabiciklit… Hétvége előtt jött meg, még nem használtam, de komolyan tervezem használni azt is.

Majd szeretnék venni egy fekpadot meg egy kétkezes súlyzót hozzá, viszont az nekem most nagyon drága lenne, úgyhogy az még eléggé a jövőzenéje.

A kérdés az lenne, hogy most inkább kettlebellt vegyek vagy egykezes súlyzót?

Melyiknek mi az előnye?

Jelenleg semmilyen súly nem áll rendelkezésemre. Ezért lenne rá szükség és ezek relatíve olcsón is beszerezhetőek.

[link]

Vagy ebből vennék 2 darabot

[link]

Vagy ebből, szintén 2 darabot.

Melyik legyen inkább?

2022. febr. 6. 09:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az oke, de nem lehet allitani. Kivesz annyi felebol 2ot? Mikor eleg 2 kis rud meg tarcsak. Foleg h egy 30kgos ami nem is sok ugy 40ezer. 2db 50essel nyomok fekve. Nemis tudom h van e akkora ketebell. Meg egy vagyon lenne
2022. febr. 13. 12:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!