Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok arról, ha csak...

Mit gondoltok arról, ha csak sportmelltartóban edz egy nő a kondiban?

Figyelt kérdés

Természetesen nadrág van raja :D

Itthon csak így szoktam lenni és kondiban látok pár csajszit, aki szintén így nyomja, viszont én még nem mertem bevállalni.

Igazából a felsőim csak lógnak rajtam és nem is látom annyira a testem, mint felső nélkül, ezért gondolkozom rajta.

Szerintetek nem lenne gáz? Egyébként jó alakom van, de még a fitness model szint elég messze van.

2022. febr. 5. 17:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem epphogy takar hanem alul fekul plusz egy centi akkor siman edzek abban. Teremben is latok igy embereket. Minek vennem fel a plusz reteget ha csak kenyelmetlen
2022. febr. 5. 18:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolnám hogy tudja mit csinál
2022. febr. 5. 18:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem túl gyakori, de nálunk is van pár nő, akik ebben edzenek. Az egyikőjük mondjuk naturál világbajnok. :D

Amúgy meg nem gáz, mindenki abban edz, amiben szeretne bizonyos igényességi keretek között. Senki nem fog kinézni vagy megbámulni emiatt, nem kell aggódni.

2022. febr. 5. 18:04
 4/11 Páncélos szúnyog válasza:
100%
Igazából semmi különöst, amikor én jártam kondi terembe akkor is sokan abban edzettek.
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel különösebben, de arra azért számíts, hogy néhány egyszerűbb egyed ilyenkor csorgatja a nyálát.
 6/11 A kérdező kommentje:

Pont most találtam meg ezt a kérdést, itt is hasonló a téma :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__115..

Igazából csak azt nem akarom, hogy azt gondolják, hogy kirakom a hasam aztán nem tartozik hozzá olyan test, amit mutogatni kellene és kinevessenek.

2022. febr. 5. 18:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Abban edz, amiben kényelmesen neki. :)

Egyébként vonzó látvány, ha már jó alakja van. 💪🏻☺️

2022. febr. 5. 18:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan sportmelltartóm ami leér majdnem a nadrágomig, kb három centi látszik a hasamból. Én azt simán bevállalom ha nagyon melegem van. Ami épp csak a mellemet takarja azt nem :)
2022. febr. 5. 19:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#6 "Pont most találtam meg ezt a kérdést, itt is hasonló a téma :D"

Annak a kérdésnek a kiírója még nem is csak nem is jár terembe, csak egy nyomi kis fotelhuszár, aki fennakadt egy tiktok videón megnézve. Jól le is oltották őt a kérdés alatt.

2022. febr. 5. 19:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem siman jo. De keszulj fel h megbamulnak a pasik meg nagyobb eyellyel mennek oda probalkozni
2022. febr. 5. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!