Mennyire kell tartania a sportmelltartónak futás közben?
Elbizonytalanodtam kicsit, nemrég vettem egy kimondottan futásra fejlesztett sportmelltartót viszont futás közben így is mozog a mellem. Nem azt modnom, hogy lobog, de azért mozog. Azt hittem betonbiztosan fogja tartani.
Ez normális, hogy kicsit mozog a mell benne, vagy szinte teljesen mozdulatlannak kéne lennie? A méret szerintem jó, az egygel kisebbet nem tudtam felhúzni, az eggyel nagyobb pedig érezhetően nagy volt.
Ez a melled méretétől is függ. Egy D-s mell mozogni fog,bármilyne melltartót veszel,de a jó melltartóban nem fáj,nem kellemetlen futás közben .
Az enyémet teljesen a mellkasomhoz szorítja,így nem lobog,de az enyém csak B-s.
Szia! Nekem is B-s mellem van, 85B. A dekás futós melltartókból az olcsóbb kategóriák nem jöttek be nekem. Azt csak túrázásra tudom használni, esetleg kerékpározáshoz, de ezek nem olyan intenzív mozgások, mint a futás.
Futáshoz nekem az jött be a Decathlonból, ami elől cipzáros. Ez drágább, de sokkal kényelmesebb, megérte a plusz pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!