Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Swiss Helathcare Pharmaceutica...

Swiss Helathcare Pharmaceutical Ltd-ről esetleg a sustanon készítményükről hallott e már valaki vagy esetleg próbálta e?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!

#Sustanon #Swiss Healthcare Pharmaceutical Ltd
2022. febr. 2. 19:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis mindjárt törlik, mert elvileg tilos az oldalra koxos kérdést kiírni.

Swiss termékeket nagyon hamisítják, több almárkája, vagy márkaneve van, ahogy forgalmazzák az utántöltött vagy teljesen üres cuccokat.

Elkerülném, mint macska a szomszéd rotweilerét.

2022. febr. 2. 20:01
 2/20 anonim ***** válasza:
66%
Nemhalottam rola pedig ment egy par fele 🤔 vmi netes rendeles?
2022. febr. 3. 07:58
 3/20 A kérdező kommentje:

Nem netes rendelés, rokonom intézte egy nagyon jó barátjától, aki használja is és van eredmény.

Ez az első hogy használok ilyet, 3 ment már heti 250mg +proviron napi 1db, igazából semmi komolyabb változást nem érzek.

2022. febr. 3. 09:10
 4/20 A kérdező kommentje:
Nemtudom hogy számít e de a dobozán lévő qr kódot be olvasva a gyártó hivatalos weboldalát adja be.
2022. febr. 3. 09:14
 5/20 anonim ***** válasza:
Kene erezni mar mert gyors is van benne. Igaz en 2x ennyit toltam
2022. febr. 3. 09:45
 6/20 A kérdező kommentje:
És heti kettőtől volt eredmény? Gondolkodtam már rajta hogy heti kettővel jobb lenne a hatás, de mivel ez az első így azt gondoltam/gondolom hogy sok lenne. Egyébként 9 év edzés van a hátam mögött szteroidok nélkül.
2022. febr. 3. 10:47
 7/20 anonim ***** válasza:
Enis kb annyi ev edzes utan probaltam. Egybol heti 2vel es boldi is ment melle
2022. febr. 3. 11:03
 8/20 anonim ***** válasza:

Gyerökök, ha igazi lenne a szuszi,mint a régi pakisztáni meg török szuszi, aki nyomta 10-20 éve az tudja, mi volt az, akkor ez is odavágna.

de kétlem hogy lenne benne valami, max olcsó enanthate,de az is max 10-50 mg /ml, az olcsó vackokat mind így ütik fel, vagy töltik újra, azt csodálkozol, utána hogy ilyen mint a szuszi miért nem hat.

Ilyen sógor koma jóbarát biztos a legjobb helyről tudja, ezt hagynám a fenébe.Úgy áthúztak,mint villanyszerelőt az ipari áram.

2022. febr. 3. 13:17
 9/20 anonim ***** válasza:
Nézess kúra közben egy hormon szintet és megtudod mi a helyzet,jó vagy nem..
2022. febr. 4. 11:02
 10/20 A kérdező kommentje:
És azt hol lehet? Ma fog menni a negyedik, ha attól sem érzek komolyabb változást akkor abbahagyom, egyébként nagyon sok helyen azt olvastam hogy önmagában sokat nem kell várni egy sustanon kúrától, de nem akartam semmivel kombinálni, bár azt hittem mivel érintettlen vagyok még ebben, legalább egy kis plussz lessz
2022. febr. 5. 15:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!